Sayfa 249/964 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ipeke deli boğa olması yakındır bence.
    Hayırlısı abi yarı yarıya böldüm koza ipeke

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Cool76 Yazıyı Oku
    Eline, emeğine sağlık Deniz kardeş Allah gönlüne göre versin.Ipeke forumuna epey bilgi ve derinlik kazandırdın.

Bana kalırsa 1.5$ civarı sonrası zirve deneyebilir ama günlük göstergeler de epey ısındı hafif rölanti yapsak mı ?

Sonra kaldığı yerden devam ederiz.

Takas konusunda İpek dağınık gibi görünüyor ama yükselişlerindeki hız, malların sahipli ve toplu oldugu gösteriyor.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    6,41 önemli destek altına sarkma olursa KAR AL burda yapılalabilir. Diyelim sarktı daha sonra 6,41 üstüne atınca tekrar pozisyon açılabilir. 6,41-6,02 önemli seviyeler. MACD açısı dirsek açı haftalıkta yeni kesti gidecek daha yol var sabırlı olabilene

3.  Alıntı Originally Posted by Agacan Yazıyı Oku
    Ağzından Bal damlıyor Kardeşim, inşallah birde bugün doların tekrar düşme eğilimine girmesi Borsamıza Akabinde İpek kozal ailesine nasıl yansır? Teşekkür ederim.
    Ben,ipeke nın haftalık grafiğini dikkate alıyorum.macd dik açıyla gecen hafta yukarı kesti. RSI daha 60 larda.Tabi ki duzeltmeler olacaktır ama asıl filmin yeni başladığını düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    6,41 önemli destek altına sarkma olursa KAR AL burda yapılalabilir. Diyelim sarktı daha sonra 6,41 üstüne atınca tekrar pozisyon açılabilir. 6,41-6,02 önemli seviyeler. MACD açısı dirsek açı haftalıkta yeni kesti gidecek daha yol var sabırlı olabilene
     Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Ben,ipeke nın haftalık grafiğini dikkate alıyorum.macd dik açıyla gecen hafta yukarı kesti. RSI daha 60 larda.Tabi ki duzeltmeler olacaktır ama asıl filmin yeni başladığını düşünüyorum.
    ellerinize sağlık üstadlar. buarada bende filmin yeni başladığını düşünüyorum... hayırlısı bakalım.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Yarın ipek kızımızın günü olur inşlh

6. Arkadaşlar Cahilliğime verin , bana bu deli boğa yı kısaca açıklarmısınız? Teşekkür ederim.

7. boğa yukselis, ayı düşüş u ifade eder.
     Alıntı Originally Posted by Agacan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Cahilliğime verin , bana bu deli boğa yı kısaca açıklarmısınız? Teşekkür ederim.
    SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. ilk resim 6 ekim tarihi zirvenin görüldüğü 7,22 e ait takas verileri, 2. resim ise günümüze ait yabancı ve ky mozaği

Sayfa 249/964 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •