Sayfa 303/1027 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. İngiltere'nin başkenti Londra'da 'yatırımcılarla' buluşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemini yumuşatarak yeni bir faiz artırımı sinyali verdiği ileri sürüldü.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/mehm...i-verdi-238778

Londura'dan selektör yapmışlar..

Bu fayiz işi pek datlu,canım benim..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    7 Haziran kritik. Mayıs enflasyonu >%12 gelirse ki gelebilir, dolar yukarı vurdurmak isteyecektir.

Tcmb'de bu riski almak istemediği için 7 Haziran'da 150 baz puan da olsa nispi olarak düşük bir faiz arttırımı yapmaya yeltenebilir.

Yurt dışı fon yöneticilerinin isteği de bu yönde ama devlete bunun ötesinde bir mazeret gerek. Bu mazeret enflasyon olabilir.
    Seçime kadar doları indirmek için herşeyi yapacaklar ...ama ben euro alacam. Yada sterlin

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Şimşek 7 Haziran için faiz artışını enflasyona endeksli açık bıraktı. USD 4.48'i vurdu çekti. London rulez.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Yukarıdan dolar alanın canı sıkılacak

Tuik deki amcalar ne gune duruyor orada milli ve yerli enfkasyonu tek hane açıklasınlar [emoji23][emoji23]

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Seçime kadar doları indirmek için herşeyi yapacaklar ...ama ben euro alacam. Yada sterlin

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    7 Haziran'da politika faizinde artışa giderse bu seçim sonrası da sıkı duruşumu sürdüreceğim mesajı verebilir. 7 Haziran kritik.

Döviz geliri olmayanlar yumurtaları aynı sepete koymamalı. Döviz geliri olmayanlar için bence portföyde mutlaka döviz bulunmalı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Satın canınızı kurtarın. Sabahta dediğim gibi dolar en çok düşsün isteyen elinde en çok TL olandır.

Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    [] Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemini yumuşatarak yeni bir faiz artırımı sinyali verdiği ileri sürüldü...
    Cumhurbaşkanı ne zaman coşacak bakalım .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 303/1027 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •