Sayfa 307/1027 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Zaten bankalarla pazarlığa oturdu mu tek cümlesi yeter,ben batarsam siz de batarsınız ,mecbur yapılandırılır o borçlar, öyle de böyle de.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Zaten bankalarla pazarlığa oturdu mu tek cümlesi yeter,ben batarsam siz de batarsınız ,mecbur yapılandırılır o borçlar, öyle de böyle de.
    Peki bankalar bu ve benzeri adamlara ne kadar kredi kullandırdılar ? Ve hepsi aynı şeyi isterse bu bankalar bu parayı nereden temin edecek ? Bankalar kuyruğu dik tutup millete hala olması gereken mevduat faizinin 2 puan altında mevduat faizi veriyorlar. Pazartesi 700 K parası olan bir arkadaşıma 15.50 32 gün yapmışlar iş bittikten sonra dönüp bana sordu yuh dedim bari bağlamadan önce sorsaydın. Adam o gün boş ver dedi bugün canı yanmış olacak ki bankayla görüşüp bir gün valör kaybıyla parasını 16.20 den bağlamışlar. Yine kayıp ama insanların hesap kitap yapma becerisi olmayınca bankalarda onları öpüyor. Ben bu hayınlar grubuna beş kuruş helede bu faizlerle yatırmam yatırana da allahtan bol kazançlar dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bilmem ama okkanın altına gidenler illa yandaş olacak diye kaide yok. Hep diyorlar ya aynı gemideyiz o halde işini bilmeyen çavuşlar döner gerisini avuçlar. Ha böyle bir ülkede işini nasıl bilebilirsin o da belli...
    Haber bazen asılsız olabiliyor. Geçenlerde brsan ile ilgili iddia atıldı. Yapilandirmaya gidiyor diye. Şirketten yalanlama geldi...

Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Haber bazen asılsız olabiliyor. Geçenlerde brsan ile ilgili iddia atıldı. Yapilandirmaya gidiyor diye. Şirketten yalanlama geldi...
    Bu haberler pek öyle değil bilginiz olsun ama tabi siz ne düşünmek neye inanmak isterseniz kendiniz bilirsiniz.

Açınız eski programları bloomberg ht de ki EKONOMİST bozuntusu tiplerin yorumlarını dinleyin. Dolar 4 ün çok altında iken ve 4.20 leri telaffuz edenler varken onlar Dolar o fiyatlara gelirse çoğu firma buna dayanamaz diyordu. O fiyatlar geldi geçti ve şimdi batanlar YENİDEN yapılandırma adı altında kuyruğu dik tutmaya çalışıyor ama bazıları hala acabamı deyip iyi niyetle belkide doğru değildir diye düşünebiliyor ne mutlu onlara.

Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Örn..haberde şöyle deniliyor; Kaynaklar ayrıca, grup şirketlerinden Gama Enerji AŞâ€™nin de 2013’te doğalgaz santrali kurmak için aldığı 500 milyon dolar büyüklüğündeki kredinin refinansmanı için görüşmeler yaptığı bilgisini verdi.

Enerji şirketlerinin gelirleri TL ile, borçları ise bankalara dolarla(özellikle özelleştirmelerden alınanların)..sonuç normaldir..o değilse öbürü, farketmez..

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Açınız eski programları bloomberg ht de ki EKONOMİST bozuntusu tiplerin yorumlarını dinleyin. Dolar 4 ün çok altında iken ve 4.20 leri telaffuz edenler varken onlar Dolar o fiyatlara gelirse çoğu firma buna dayanamaz diyordu. O fiyatlar geldi geçti ve şimdi batanlar YENİDEN yapılandırma adı altında kuyruğu dik tutmaya çalışıyor ama bazıları hala acabamı deyip iyi niyetle belkide doğru değildir diye düşünebiliyor ne mutlu onlara.
    Kuyruğun gerisi gelecek gibi gözüküyor..benim merak ettiğim gerçekten yapılandırmaya ihtiyacı olanlarla olmayanlar..bunlar nasıl ayırt edilecek.mesela benimde dolar borçlusu şirketim olsa ve sıkıntım olmasa, bende yapılandırma için başvurabilirim..malum, bedava sirke baldan tatlıdır..

Osmangazi kazandırıyor: Sekiz yılda 84 kat büyüdü..
    Başlıkta yer alan ``kazandırıyor`` ifadesi köprüyü kullanan araç sahiplerini, yani vatandaşı değil şirketi ilgilendiriyor.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...buyudu-/205977

Eğer şu sıralar patır patır dökülen firmalar AKP nin yukarıdaki yandaş HIRSIZ takımından olsaydı tabikide KÖŞEYİ dönmüştü. Ne güzel dimi adamlar milletin ansını SİNKAF edeceğiz diyor ve yapıyor vede o millet bunlara oy veriyor. Beter olmadan yeter olmaz sürüneceksin ki hesap sorasın.

Sayfa 307/1027 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •