Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
açılım... iyi bir düşünce idi... içinizi temizlemeden dışınıza bakamazsınız... ama açılımı maalesef mahvettiler... açılım Türkler ve Kürtlerin taleplerini dile getirecekleri ve pkk dahil kimseye başka söz hakkı tanınmayacak bir süreç olmak için hazırlanmışken sulandırıldı ve bitirildi... bitirenleri bilemem ama bu ülkede PKK yi gerçekten devleştiren maalesef Devletimizin attığı adımlar olmuştur. bunu burada tartışmanın anlamı yok eğer Ankarada olan varsa tartışabiliriz ve kendilerinin bilgilerini, seve seve öğrenmeye hazırım... ama alevilere yakılma ile ilgili zulümü unutmayan bizler nasıl olur da kürtlere yapılan zulümleri görmezden geliriz. en ufak örnek bütün köye pislik yedirenler hangi gücü kullanarak bir şeyler yaptılar... küçük bir not eklemeliyim kürt değilim...

maalesef ülkemiz iyi yönetilmiyor... ABD de her operasyonun altında bütçe mutlaka yer alır bizde ise bütçeden bahsedildiğinde maalesef küçümsenirsiniz... 15 yılda ekonomimiz dünyaya entegre (bağımlı mı demeliydik) hale getirildi. korkarım büyük projeler (ayranımız var mı ki içelim desem mi) ile asya kaplanlarının başına gelen süreç bizi pas geçmeyecek. üstelik 40 dolarlık gebze geçişinin maliyetini düşünürseniz sanki hesaplar ya şaşmış ya da iyi yapılmamıştır ki ikisi de benim gözümde hainlikle eşdeğerdir...
politika yapmıyorum çamur atmak isteyen varsa çamurları kendilerinin olsun ama lütfen bu insanları daha fazla salak yerine koymayın... her iki taraf da aklını başına devşirmeli çünkü başka ülke yok bizi kabul edecek ve hızla çöküşe doğru giden bir ülkemiz var diye korkuyorum bazen...
[emoji106] [emoji106] [emoji106]

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.