Sayfa 330/1027 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Çok büyük bir sürpriz olmazsa, seçimden önce Ohal’ ın kaldırılacağını düşünüyorum. Ne için kaldırmalı konusu yoruma açık. Seçim yatırımı denir, dünyaya karşı mesaj denir, seçim sonuçlarının meşruiyeti için denilebilir vs. Bu karar haziran 15 inden önce açıklanır.

( Ytd)

2.  Alıntı Originally Posted by Alsat Yazıyı Oku
    Çok büyük bir sürpriz olmazsa, seçimden önce Ohal’ ın kaldırılacağını düşünüyorum. Ne için kaldırmalı konusu yoruma açık. Seçim yatırımı denir, dünyaya karşı mesaj denir, seçim sonuçlarının meşruiyeti için denilebilir vs. Bu karar haziran 15 inden önce açıklanır.

( Ytd)
    Hile nasil yapcaklar ohal kalkarsa.
    Diyelim sok bir sonuc cikti.
    Ohal de khk cikarip iptal etmek varken kaldırır mi sence ohal i
    O kafada olsalar ulke bu halde olmazdi

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Hile nasil yapcaklar ohal kalkarsa.
    Diyelim sok bir sonuc cikti.
    Ohal de khk cikarip iptal etmek varken kaldırır mi sence ohal i
    O kafada olsalar ulke bu halde olmazdi

Ohal yokken yapilan secimlerin hepsinde “hile” yapildigi dile getirildi, yani Ohal le o konuyi pek iliskilendiremeyiz gibi. Demem o ki muhalefet cikip dese ki siz hile yaptiniz ohal sayesinde, iktidarin cevabi hazir siz ayni seyleri ohal yokken de soylediniz. Secim iptaline pek ihtimal vermiyorum, belkide hayal bile etmek istemiyorum. Sadece Ohalin secim oncesi kaldirilacagini dusunuyorum, ama bunu hangi kafayla yapacaklar konusunda bir fikrim yok

4.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    seçim sonucu olarak hiçbir şey değişmeyecek ise yani aynı kişiler devam edecek ise yeni zirveler her zaman mümkün olacaktır. dolsa nolur dolmasa nolur
    Bir değişim şart... Hukuk, eğitim, demokrasi adına... Ancak genel çoğunluk eğitimsiz ve borçlu... Sistemde çalışmaya, üretmeye yönelik olmadığına göre.. Azınlık kalan tarafız değişim isteyen. Umarım yanılırım. Saygılar dostum.
    hakuna matara....memento mori.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by Alsat Yazıyı Oku
    Çok büyük bir sürpriz olmazsa, seçimden önce Ohal’ ın kaldırılacağını düşünüyorum. Ne için kaldırmalı konusu yoruma açık. Seçim yatırımı denir, dünyaya karşı mesaj denir, seçim sonuçlarının meşruiyeti için denilebilir vs. Bu karar haziran 15 inden önce açıklanır.

( Ytd)
    imkansız
    akp kaldığı sürece ohal kalkmaz.
    kalktığı anda bütün mağdurlar mahkemelere başvurur
    şu anda kimsenin mahkemeye başvurma hakkı yok

akp ohal kaymağının tadına vardı

ohal anca iktidar değişirse kalkar. TEMENNİMİZ BU

6. 31.5.2018 10:00:48 dış ticaret açığı nisan ayında -6.69 milyar dolar (beklenti: -6,65 milyar dolar, önceki ay: -5,86 milyar dolar) - tüik

7. Sözcü Gazetesi,
    Son dakika… Dış ticaret açığında büyük artış
    Nisan ayında dış ticaret açığı %35,6 artarak 6 milyar 685 milyon dolara yükseldi.

tüik: Ihracat %7,8, ithalat %15,6 arttı
    tüik: Ihracatın ithalatı karşılama oranı 2017 nisan ayında %72,3 iken, 2018 nisan ayında %67,5'e geriledi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 330/1027 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •