Sayfa 335/1027 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Valla Twitter dan aldım...bana Ali değil ...ben oranin yalancısiyim ...[emoji16]
    Yok, doğrudur..ben inanmıyorum sadece..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    ben de inanmıyorum..

"850 Milyar" rakamını telaffuz eden kişi Başbakan Yardımcısı Fikri Işık

"inanmamam" için yeterli zaten..

Link : http://www.trthaber.com/haber/ekonom...58-358225.html

Fikri Işık : "Türkiye'nin gayrisafi yurtiçi hasılası o zaman 233 milyar dolardı, şu anda 850 milyar doların üzerinde. Bu 15 yıl için önemli bir başarıdır. Yine kişi başına düşen milli gelir 3 bin 350 dolardan şu anda yaklaşık 10 bin 500 dolar seviyesine geldi. Bu kişi başına düşen milli gelir de çok önemli bir başarı. Hele hele satın alma gücü paritesini dikkate alırsanız o zaman Türkiye 20 bin dolar civarında satın alma gücü paritesine göre milli geliri olan bir ülke. İhracatımız 36 milyar dolardan bu ay itibarıyla 160 milyar doları geçti. 36 milyar dolardan 160 milyar dolarlık rakama geçmek önemli bir başarı. Son 15 yıllık büyüme ortalamamız yüzde 5,8. Bu müthiş bir rakam ki 2008 dünya ekonomik krizine rağmen. Oradaki küçülme olmasaydı, onun oluşturduğu baz etkisi olmasaydı belki bugün biz toplamda yüzde 6'nın üzerinde yıllık büyümeyi konuşuyor olacaktık."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Oda bişey mi bende inanmıyorum [emoji16]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    mı acaba? Erdoganomics..
    affınıza sığınarak bir soru soracağım(cehaletimi hoş görün) ben mütehaidim(yok değilimde) , 3 villa yapdım tanesini 1 milyon dolardan sattım toplamda 3 milyon dolar ciro yapdım masrafımda arsa-inşaat 1 milyon dolar idi ,şimdi burdaki rakamlarda benim milli gelire bir katkım oldumu???

Görünen o ki abbas yine gitmeyecek , piyasa darma duman, seçim sonrasına dünya kadar işten çıkarma iflaslar olur ,borç yapılandırma mantar gibi çoğalır bu duruma bankalar ne kadar mukavemetli bilemem lakin seçim sonrası özellikle para piyasalarında birilerinin can yanabilir . Bu şartlar altında nasıl Dolardan çıkıp bu mundar Tl faizine geçebilirim !... Dolarda yükseliş olmasa bile benim için ahval ve şerait düzelene kadar Dolarda kalmak dışında başka bir alternatif görünmüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Görünen o ki abbas yine gitmeyecek , piyasa darma duman, seçim sonrasına dünya kadar işten çıkarma iflaslar olur ,borç yapılandırma mantar gibi çoğalır bu duruma bankalar ne kadar mukavemetli bilemem lakin seçim sonrası özellikle para piyasalarında birilerinin can yanabilir . Bu şartlar altında nasıl Dolardan çıkıp bu mundar Tl faizine geçebilirim !... Dolarda yükseliş olmasa bile benim için ahval ve şerait düzelene kadar Dolarda kalmak dışında başka bir alternatif görünmüyor.
    bakın ben yana yakıla fatura ödemeden yiyip içeceğim lokanta arıyorum ama yok... dolayısı ile gitmesin fatura ödemeden gitmesin keza giderse suçu yeni gelene yıkar bunlar...

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Beni dış mihraklar aç bıraktı dersen belki..
    Desene yine açız,hep açız , arkadaşın birisi sarayı önerdi lakin beni orda haşat edip bulaşıkhaneye sokarlar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    4 Haziranda Enflasyon Datası açıklanacak..

sonrasında verilecek "Faiz"kararı için ön gösterge niteliğinde.

"abidik gubidik" hesaplama yöntemleri ile

"doğru olmayan" yanıltıcı sonuçlar üretiyorlar.

bunu yaparken de siyasi kaygı ve itibar endişesi ile yapıyorlar.

"yandaş" deyince de kızıyorlar..

kızsınlar..

ben,

yandaş kadrolarla doldurulan kurumların açıkladıkları

hiç bir dataya inanmıyorum zaten..

diyecen ki ; - sen inansan ne olur, inanmasan ne olur ?

kazın ayağı öyle değil işte..

Sen,

yaşattığın bu "güven kaybı" sebebi ile

yabancı fonları naaaaaaa çekersin içeriye..

Sayfa 335/1027 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •