Sayfa 340/1027 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 2 yıllık tahvil %17.47, bıçağın tam üstünde. Yukarıdaki yazıma bir ekleme daha yapayım. 12 Haziran'da FED büyük olasılıkla faiz arttırımı yapacak. Bu da dövizdeki baskıyı arttırabilir. Dövizdeki baskının 4.50TL civarında gelmesi epey büyük bir risk olabilir. Tcmb böyle bir riske girmek istemeyebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Steve hanke 2500 baz puan olmalı demiş marketlere bakmış peynir süt fiyatlarına bakmış heralde
    Bu Steve Hanke'den ben biraz kıllandım. Herif twitterda ne kadar abuk subuk türk ekonomi hesabı var takibe almış. Büyük ihtimalle faiz lobisinin adamı . Bir de seksi bir kaç pop şarkıcısını takipte dostumuz. Uzmanlık konusu sorunlu para birimleriymiş.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu Steve Hanke'den ben biraz kıllandım. Herif twitterda ne kadar abuk subuk türk ekonomi hesabı var takibe almış. Büyük ihtimalle faiz lobisinin adamı . Bir de seksi bir kaç pop şarkıcısını takipte dostumuz. Uzmanlık konusu sorunlu para birimleriymiş.
    bizim mevduat topicini takip edip halimize üzülmüşde olabilir mudi dostu steve

4. Dolar, faiz için '' vurdu çekti '' diyorsunuz. Biz neyimizi nereye vuralım ve çekelim mi çekmeyelim mi ?

Dün internetten randevu alarak gittiğim hastanede muayene saatim geldi ve 30 dk. geçti muayene olamadım. Doktor ameliyatta imiş. Aynı branştan 2 doktor da mı ameliyatta dedim, evet dediler. bende yedim. hasta haklarına şikayet edeyim diye gittim, sopa yemeden canımı kurtardım. SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR diyorlar ya HASTAYA ŞİDDETE HAYIR, olmalı.

Emekliler ve memurlar tüfe yi bekliyor zam alabilmek için eğer bu sefer de ayar cekip düsük açıklar ise sandıkta baba yı alırlar

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dolar, faiz için '' vurdu çekti '' diyorsunuz. Biz neyimizi nereye vuralım ve çekelim mi çekmeyelim mi ?

.
    Şu aralar betona vurup çekmeyelim de onun dışında nereye vurup çekersek bu saatten sonra büyük zarar vermez.

7. Seçimlerde aday bile gösterilmeyen ekonomi yöneticileri geçen hafta dolar ralli yaparken ılgaz tünelinde imiş ses ve görüntü alamamışlar. Tünelden çıkınca yerli vatandaşa ders olsun diye Türkiye piyasaları kapalı ama ABD açıkken dolara basmışlar sopayı. Sopa gavur için savrulurken nedense hep yerlinin kafasına inmiş. Yerli ağır yaralıymış.
    Şimdi bu yerli sandık başına gitmek için koltuk değneği ile bekliyormuş.

8.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Emekliler ve memurlar tüfe yi bekliyor zam alabilmek için eğer bu sefer de ayar cekip düsük açıklar ise sandıkta baba yı alırlar

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benim yönetici TUİK de memur. Adam İZSU dan gelen faturayı 120 dairenin ara sayacındaki değerlere paylaştıramıyor. Ne de olsa yandaş. Bu insanlarla bu ülkeye ben güvenemiyorum, yabancı inanır mı ?

Sayfa 340/1027 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •