-
-
şu anda kamu bankaları her verdikleri 0.98 kredide şubelere direk zarar yazıyorlarmış şube karları yok oluyormuş.
bir halt olacağı yok.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Ya adamlar harbiden kafayı yemiş..........Milleti ne kadar zengin zannediyorlar...Daha önce Altın günleri yapıp yenievli çiftler dahil herkesten altınları alıp kağıt altın verdiniz onuda malum adama teslim ettiniz........Şahıs bazında sermaye para az kişide toplanmış büyük çoğunluğu sistemde veya yurtdışındva, Uzunun etrafındakilerinin Man Island olayında olduğu gibi
Gerisi ya aş evine muhtaç veya ciddi anlamda bankaya borcu var..............
Ha bire milletten para isteyip duruyorlar , bu dövizin ne kadar kıymete binmeye başladığını gösterir..........
-

Originally Posted by
varolmayansehir
Bizim ülke insanını anlamak ve değerlendirmek zor, farklı bir yapısı var... Bilim getireceğim sana üretim getireceğim desen koşa koşa kaçar... Uzaylı görmüş masum köylü gibi... Rahatı bozulmasın, düzeni bozulmasın kim ne yaparsa yapsın en doğal yaşama biçimi bizimkilerin... Evlerinin önüne çiçek bile dikmezler, niye sulaması zor, mevcut düzen bozulacak... ne gerek var...
Yakup Kadri - Yaban demişsin dostum,çok haklısın...
-

Originally Posted by
MedwiG
Bist < 100.000
Bugün iyice bakalım bu rakama belki son kez görüyoruzdur kim bilir.
-

Originally Posted by
ayhan53
şu anda kamu bankaları her verdikleri 0.98 kredide şubelere direk zarar yazıyorlarmış şube karları yok oluyormuş.
0.98 yıllık %11,5 a denk geliyor hesaplamalarda.
Mevduat faizleri 16,5 olunca küllüm zarar tabi.
Bu orantı tam tersi olmalı normal şartlarda.
-
Merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesini saat 10:30'da açacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri