Sayfa 248/1024 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Neyse Vakıfbank bile Tl mevduata halen 13 veriyormuş Tl mevduatçı ve sağlamcı forumdaşların haberi olsun.
    Son düzenleme : umutabi; 04-04-2017 saat: 01:12.

Odea da halen 13.50 varmı acaba !.

3. %13.30 altında bir orana mevduat bağlayan bence parasını bir hayır kurumuna bağışlasın daha iyi en azından erimez.

4. burgan swap dün 13.90. 500 bine yapıyorlar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Odea da halen 13.50 varmı acaba !.
    13.40 vardı dün.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Bu ulkenin batmasi - hepimizin batmasi degil mi
    bunu kim isteyebilir- buradaki cogunluk yillarca emek verdikleri birikimlerinin pul olmamasi icin beyin patlatmaktan ote ne olabilir ki- elde edebilecegi maximum kazanci vadeli mevduat yada firma bono larinda degerlendirmek yada yabanci para uzerinden tirnak icinde dine uygun olmadigi halde; katlanmak zorunda oldugu gunahi da tirnak icinde kabullenip bunlari korumak icin can siparane cabalamaktadirlar

Saygilarimla

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Ayırca doların yarın ne oalcağını biliyor musun?
    Yarın faiz artırılsa ve dolar da 3.10'un altına gelse mesela gelip burada özür dileyecek misin?
    Doların yükselmesi ülke ekonomisi için iyi birşey değilken ülkesini seven bir insanın dolar almayın demesinden daha doğal ne olabilir. Ülkesinin batması için gece gündüz dua edenler bu meseleyi kavrayamaz. Boşuna kasma.

200K USD para mi onlarin icin- sembolik bir deger o pek fazla takmayiniz..

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ülkesini seven bir devlet başkanı tasarruflarını kendi vatanının parası ile değil Dolar ile yapıyorsa benim de Dolar tasarrufu yapmam o kadar vatan severliktir.

8. referandumdan sonra dolar faizlerini yazacağım. tl'de ekmek kalmadı yine dolara geçmek lazım zaten paramın %20'sini ayırdım dolara geçeceğim bu miktarla.

Sayfa 248/1024 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •