Sayfa 414/1027 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hayırlı geceler.
    Yarın ilginç bir gün olacak.Enflasyon rakamları açıklanacak.Beklenti yüksek çıkacağı yönünde.Bu doları yükseltme ihtimalini güçlendiriyor.
    Moody’s beklemede , not düşürme kapıda.
    Dış güçler değil herşey apaçık ortada.
    Sabah 9’dan sonra hareketlilik başlarsa, dolar için gün bitmez.
    Hayırlısı bekleyip görelim.

Arkadaşlar dış güçler istese doları düşürebilirdi derken bizim ekonomimiz buna uygun olduğundan demedim.Biz zaten batmışız her durumda sonuç değişmez.Bizimkiler dövizi düşürmek için ikide bir nereye gidiyor.Niye berline ,moskovaya,washıngtona değil de londraya gidiyor.Paranın patronları londrada da ondan .O adamlar ne düşünüyor o önemli.Bu ara akp yi çizmişler gibime geliyor, o yüzden bu ara dolar düşmez.Ha ekonomik gerçeklik olarak kaç olmalı derseniz cari açık sıfırlanana kadar artmalı.Batan batsın, kalan sağlıklı doku bir müddet sonra fonksiyon görmeye başlar sağlıklı bir ekonomik yapı ile devam ederiz.

3. Günlükte 4.5880 üstü candır

4.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Seçime kadar çok uzun zaman aralığı bu volatil düzende....
    Kesin konuşmak aslında mümkün değil. Benim falda faiz artırımı teknik olarak yapılacak diyor graf lar....

YAZIP ÇİZDİKLERİM SİSTEM DENEMELERİM OLUP,
    YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ...
    Açıkçası yazmaya pek istekli değilim, hele ki böyle bir ülkede bilgiyi sunmak yapılabilecek en büyük hatalardan biri...
    Evet bilgi güç olmalı ama gelişmemiş, cehaletin ve batıla inanmanın her aşamasında arttığı (en güzel örnek dr arkadaşlarımın bile hacımat yaptırdığı ve övdüğü)bir zamanda bilgi zayıflığından öte değildir...
    Sebep; özelden yazan yararlandığını söyleyen arkadaş
    Zaten cevabım da ona....

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Daha neler var neler. Adam iftira videosunu gercek saymamı istiyor. Gerçek videoyu gösteriyorum ben inanmıyorum diyor. Belge melge tanımam diyor. Ama iftira attıklarında belge galan aramıyor. Dolara 20 tl bile az....
    Boşuna demiyoruz bu dinsiz ve imansızların hakkından Dolar gelecek. Sisteme beş cent dahi Dolar sokmam , bunların hepsi helak olmadan yani BETER olmadan yeter olmayacak.

6. 4.6422

120 Min ValueWhen

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dış güçler istese doları düşürebilirdi derken bizim ekonomimiz buna uygun olduğundan demedim.Biz zaten batmışız her durumda sonuç değişmez.Bizimkiler dövizi düşürmek için ikide bir nereye gidiyor.Niye berline ,moskovaya,washıngtona değil de londraya gidiyor.Paranın patronları londrada da ondan .O adamlar ne düşünüyor o önemli.Bu ara akp yi çizmişler gibime geliyor, o yüzden bu ara dolar düşmez.Ha ekonomik gerçeklik olarak kaç olmalı derseniz cari açık sıfırlanana kadar artmalı.Batan batsın, kalan sağlıklı doku bir müddet sonra fonksiyon görmeye başlar sağlıklı bir ekonomik yapı ile devam ederiz.
    Eğer bu musibetler tekrar başımıza musallat olursa Londra dan önce birde içeride bizlere gelip Dolar verin diye yalvarmaları gerekecek.

Ya boş verin politikayı............. Tuzu kurular arabasına uçağa atlayıp tatiline gidecek.......Sandıkta kazanamasalar seçsisle kazanırlar o da olmaz ise seçim iptal yola devam 6 ay sonra tekrar seçim .............

Ekonomik veriler bozuldukça bozuluyor ......Para babaları %40 faiz istiyor..........Dolar , euro ,altın gibi emtialar süreçiçerisinde TLkarşısında hak ettiği yere gelecek............DXY de kuluçka dönemi sona ermek üzere ......50MA 200 MA yı yakın zamanda keserse golden-cross olur ki 101 değer çok iyimser bir tahmin olur........

Zamanla yaşayıp göreceğiz..........

Sayfa 414/1027 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •