Arama sonucu : 5375 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İyi haftalar İŞGYO severler...
    Var mı projeksiyonunuz, toparlayacak gibime geliyor bu hafta. Seçim sonrası coşacak inşallah...

Y . T . D .

2.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    İyi haftalar İŞGYO severler...
    Var mı projeksiyonunuz, toparlayacak gibime geliyor bu hafta. Seçim sonrası coşacak inşallah...

Y . T . D .
    Şu düşüş trendi bitsin. Yükseliş de hızlı olur inşallah.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

3.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Şu düşüş trendi bitsin. Yükseliş de hızlı olur inşallah.
    Hergün Levent'teki kulelerimizin önünden geçiyorum, Kanyon'a selam veriyorum, akşam da Manzara Adalar'a şapka çıkarıyorum. Sırf güzergahımdaki işgyolar. H.sonu Tuzla'ya giderken parmak ısırdım. La bu varlıklar bu kadar ucuzlar mı? İstanbul'un şah damarı bunlar...
    Bundan ucuzunu BİM bile satmaz...
    YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Hergün Levent'teki kulelerimizin önünden geçiyorum, Kanyon'a selam veriyorum, akşam da Manzara Adalar'a şapka çıkarıyorum. Sırf güzergahımdaki işgyolar. H.sonu Tuzla'ya giderken parmak ısırdım. La bu varlıklar bu kadar ucuzlar mı? İstanbul'un şah damarı bunlar...
    Bundan ucuzunu BİM bile satmaz...
    YTD.
    Sonuna kadar haklısınız ama görünen o ki piyasalar varlıklarına göre değil yükümlülüklerine (borçlarına) göre fiyatlıyor. Durumun başka bir açıklaması yok çünkü.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

5. İnistanbulda hayat başlamış reklamları dönüyor nef ortaklığıyla. Madem hayat başlamış bilançoda da görelim hayatı...

Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Şefgarson Yazıyı Oku
    İnistanbulda hayat başlamış reklamları dönüyor nef ortaklığıyla. Madem hayat başlamış bilançoda da görelim hayatı...

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Babayı görmeyiz inşallah ����

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •