Sayfa 106/954 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 841 - 848 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Evet pazartesi günü bedelsiz sermaye artışından faydalanmak isteyenler için son gün... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bedelsiz bir sermaye arttırımı olduğuna göre ve kar payının sermayeye ilavesi olduğu halde neden bedelsiz dağıtımı sonrası hissenin değerinin düşmesi bekleniyor sizce? sonuçta bedelsiz ile sermaye de artıyor ve verilen her bir lot karşılığı 1 TL ekleniyor sermayeye. Zaten hisse 1.22 TL.

2.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    bedelsiz bir sermaye arttırımı olduğuna göre ve kar payının sermayeye ilavesi olduğu halde neden bedelsiz dağıtımı sonrası hissenin değerinin düşmesi bekleniyor sizce? sonuçta bedelsiz ile sermaye de artıyor ve verilen her bir lot karşılığı 1 TL ekleniyor sermayeye. Zaten hisse 1.22 TL.
    http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...dir_ID1427075/

Lütfen okuyunuz Esra hanım. Ben yazarsam uzun sürer. Bilgi sahibi olursunuz

benim bedelsizler iş yatırım hesabımda gözüküyor. %16,66 ancak lot altı küsuratlar oluşmuş. maliyet de 1.22'den 1.04'e düşmüş. bu lot altı küsuratlardan kurtulmak için lot altı alım yapılabiliyor mu İş Bankası'ndan bilen var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    benim bedelsizler iş yatırım hesabımda gözüküyor. %16,66 ancak lot altı küsuratlar oluşmuş. maliyet de 1.22'den 1.04'e düşmüş. bu lot altı küsuratlardan kurtulmak için lot altı alım yapılabiliyor mu İş Bankası'ndan bilen var mı?
    Lot altı işlem Yok artık. Eğer satmayacaksanız kalsın. Satacaksanız kalan küsürata iş bankasına gidip dilekçe vererek hibe edeceksiniz. Ben öyle yaptım bir kaç sefer. Geçen yıl dan kalma hala 0.863 lotum duruyor. [emoji1] ytd

5. Evet benimde bedelsiz ler görünüyor. 0.324 lot küsürat oluşmuş. Bakın kara geçmişim. [emoji1] ytd

6. Bedelsizlerin hesaba hemen geçmesi gerekmiyor mu

Alıntı Originally Posted by ogzgn Yazıyı Oku
    Bedelsizlerin hesaba hemen geçmesi gerekmiyor mu
    İki gün sonra geçer hesaba

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    İki gün sonra geçer hesaba

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    BEnim hesaba geçti sabahtan. Sizin banka biraz ağır demek ki.
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

Sayfa 106/954 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •