Sayfa 446/1027 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Erdoğan `Sat` dedi, İslamcılar `Al` anladı!
    https://ahvalnews2.com/tr/dolar/erdo...ilar-al-anladi

Kafirin ! Dolarını en iyi hacı, hoca ,molla güruhu bilir bu saatten sonra Tl de kalanlar için dönülmez akşamın ufkundayız derim...

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Erdoğan `Sat` dedi, İslamcılar `Al` anladı!
    https://ahvalnews2.com/tr/dolar/erdo...ilar-al-anladi

Kafirin ! Dolarını en iyi hacı, hoca ,molla güruhu bilir bu saatten sonra Tl de kalanlar için dönülmez akşamın ufkundayız derim...
    Bunlarda hiç inanç kalmamış. Nerde memleket sevdası , nerde din kardeşliği. Dolarları boşalım TL ye geçelim. Sonra bir tanecik reisimize destek verelim.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

`Yerli uçak göklerde`afişinden sonra:Metro yok ama tabelası var
    https://ahvalnews2.com/tr/erken-seci...a-tabelasi-var

Abbasın ülkesinde Dolar 4.60 olmuşsa az bile. Abbas hesap verip gitmeden ne Dolar satarım ne daşş ! gibi bankalara abbas YANDAŞA ulufe dağıtsın diye Dolarımı koyarım.

Enterasanı Sn. Power'ın dediği gibi global kumarbazlar pariteyi düşürmüyorlar (dolayısıyla DXY)..EUR/USD şu an 16,96..aslında bana göre Avrupa ve ECB'nin bu haliyle paritenin buralarda duramaması gerekiyor ama iyi mücadele ediyorlar..neredeyse 1,20'lere geri sardıracaklar..DOÇE bu global kumarbazların önde gideni gibi..hayat mamat meselesi sanki..

Unutmuşum Dolar opsiyondan aldığım primden 1008 Dolar bankada kalmış yandaşa ulufe dağıtılacak param yok kendim yerim dedim hemen aldım.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Enterasanı Sn. Power'ın dediği gibi global kumarbazlar pariteyi düşürmüyorlar (dolayısıyla DXY)..EUR/USD şu an 16,96..aslında bana göre Avrupa'nın bu haliyle paritenin buralarda duramaması gerekiyor ama iyi mücadele ediyorlar..neredeyse 1,20'lere geri sardıracaklar..DOÇE bu global kumarbazların önde gideni gibi..hayat mamat meselesi sanki..
    Abd `de LEHMAN ile start verildi Avrupa da da DOÇE ile başlar olur biter.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Enterasanı Sn. Power'ın dediği gibi global kumarbazlar pariteyi düşürmüyorlar (dolayısıyla DXY)..EUR/USD şu an 16,96..aslında bana göre Avrupa ve ECB'nin bu haliyle paritenin buralarda duramaması gerekiyor ama iyi mücadele ediyorlar..neredeyse 1,20'lere geri sardıracaklar..DOÇE bu global kumarbazların önde gideni gibi..hayat mamat meselesi sanki..
    Ha bu pariteye rağmen bizde dolar 4,62'lerde ya..enterasan..hani birde 7'sinde faiz arttıracağız ya..

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Abd `de LEHMAN ile start verildi Avrupa da da DOÇE ile başlar olur biter.
    O zaman olmaz ki..ada ülkesi değiliz etkileniriz..

Sayfa 446/1027 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •