Sayfa 460/1027 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Peki haklısınız kanal istanbul hakkında elbette yazmayabilirsiniz.Tartışmayı başlatan cümleniz, kriz çıksın da iktidar gitsin diye düşünenler var, mealindeydi.O zaman tek ve basit bir sorum hakkında düşüncenizi yazın.Şu anda memlekette ekonomik kriz var mı yok mu.
    Size hayret etmeye başladım. Benim kriz var ya da yok demem niye bu kadar önemli. Merak etmeyin ben o kadar önemli bir adam değilim. Var desem ne olur yok desem ne olur? Ayrıca ekonomik kriz anket sorusu gibi var ya da yok denecek bişey değil ki.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Masallah, trollerin dotu kalkmaya baslamis!
    kaldıranlar sağolsun
    bir halt olacağı yok.

3. Her zaman derim vergi adaleti ve gelir adaleti sağlamayan hiçbir iktidar bana göre ve de memleketime göre değil. Fanatik değilim. Olana da sasarim. Babasına bu kadar destek vermezler ama bunlara veriyorlar.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Size hayret etmeye başladım. Benim kriz var ya da yok demem niye bu kadar önemli. Merak etmeyin ben o kadar önemli bir adam değilim. Var desem ne olur yok desem ne olur? Ayrıca ekonomik kriz anket sorusu gibi var ya da yok denecek bişey değil ki.
    Hayır ,kriz çıksın da iktidar gitsin diye düşünenler var, diye bir cümleyi yazabilen birinin krizde olmadığımızı düşünmesi lazım.Bunu sordum sadece.

5.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Ekonomi kötü ama 1 dönem daha kalırlarsa daha iyi olabilir.
    Benim için fanatizm yoktur. Ama akpliler fanatiktir. Her daim kendilerine düşman üretip onlarla savaşırlar. Bunu da memleket meselesi yaparlar. Kendilerince tabii. Bu insanın kendini en kolay kandırma yolu. Yoksa kriz çıksın da bunlar gitsin demek mantık işi değil. Çıkmasın niye kriz çıkıyor. Ama görünen köy de klavuz istemez.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

akp bir daha kazandığında gider zannediyorsanız biraz tarih okuyun
    almanya'nın 1933'te bir mart seçimleri vardır birde aynı yılın kasım genel seçimi
    martta 288 sandalye alan naziler nasıl oldu da kasımda 661 sandalyenin hepsini alabildi..?

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Ha bu konuda yanılıyorsunuz çıkın sokağa vatandaşa sorun yüzde seksen kriz var der.Önem konusuna gelince bence önemlisiniz,bu memleketin kaderi hakkında söz sahibi olan oy kullanacak bir vatandaşsınız.Sanırım iktidardan ve ekonomiden memnunsunuz.Böyle de devam etsin istiyorsunuz.Ben neden böyle düşünüyorsunuz cidden merak ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    akp bir daha kazandığında gider zannediyorsanız biraz tarih okuyun
    almanya'nın 1933'te bir mart seçimleri vardır birde aynı yılın kasım genel seçimi
    martta 288 sandalye alan naziler nasıl oldu da kasımda 661 sandalyenin hepsini alabildi..?
    Öyle bir şey demedim yada demek istemedim. Tarihi bilgim fena değil [emoji3]. Hitler'i de bilirim az çok. Ama haklı olma ihtimaliniz çok yüksek.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hayır ,kriz çıksın da iktidar gitsin diye düşünenler var, diye bir cümleyi yazabilen birinin krizde olmadığımızı düşünmesi lazım.Bunu sordum sadece.
    Madem öyle niye soruyorsunuz? Ordaki cümleyi dolar 7-8 olsun da, borsa 50-60 bine düşsün de, enflasyon 40-50 lere çıksın da diye genişletebilirsiniz.

Size kolay gelsin.

Sayfa 460/1027 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •