Sayfa 465/1027 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. O değil bunlarla biz de batiyoruz. 4 milyon Suriyeli ve 40 milyar $ diyorum. Buralara para harcayarak buyuyemezsin. Betona paraları gömerek buyuyemezsin. Üretmek lazım. Çalışmak lazım. Etrafa kavga Edip bütçenin önemli bir kısmını mantıksız yerlere harcayarak, saray yaparak buyuyemezsin. Bunu anlamayacak ne var yahu.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    O videodan anladığın bu mu?

kulhakkına bu kadar önem verdiğine göre Erdoğancı çıkman beni hiç şaşırtmaz.
    Siz benim yazımdan ne anladınız? Paspasla kan, cinayet temizlenir mi?
    Bir katil masum bir insan öldürsün sonra da elindeki pet şişeyi yola stmasın geri dönüşüme atsın. Biz de takdir edelim öyle mi?

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by medwig Yazıyı Oku
    görmeyi anladım ama düşünme ve akletmeye duyu organlarıyla bağdaştıramadim.. Acaba khk ile onlarda mi duyu organı sayıldı bilgi verirseniz sizin gibi ulu bir şahsiyetten orgrenmek ister bu aciz kullar . Malum bizde iflas etmiş duyu organlarımıza ek birşey geldiyse bilmek isteriz .
    duygularınızı ve duyu organlarınızı olarak tamamalayayım eksik olmuş

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Haruni;2260175]Evet köprülerde olduğu gibi cebimizden para çıkmayacak yapımında. Artık 20 sene mi 25 sene mi 50 sene mi öderiz parasını taksit taksit bilemiyoruz.

Yan gelip yatmaktan iyidir , 90 sene , E ben sizln anlattıklarınızı anlayabilecek çapta değilimde sizin tüm duyu organlarınız devreden çıkmış görmüyor, hissetmiyor, düşünmüyor akletmiyorsunuz....
    Yan gelip yatan kim? Tüyü bitmemiş yetimin hakkını "milletin a.ına koyacağız" diyenlere yedirmek mi çalışmak? Ödenen paralarla kaç köprü yapılır oturup yaptın mı hesabını? Devlet köprüyü yapana kredi veriyor bir de üstüne teminat veriyor.Devlet özel şirketlerle birlik olmuş milletin cebinde paraya göz dikiyor adı da hizmet öyle mi?

Çalışmak demek 25 Şehidin cenazesi ailelerine giderken mi köprü üstüne gülücüklerle özçekim yapıp "teröre en büyük darbe bu yapılan köprüler" demek midir?

Benim tüm organlarım ve duyu organlarım yerli yerinde çalışmakta. Onlardan da önemlisi olan şey vicdandır ki hiçbir zaman anam babam için bile bir kenara atmadım..

Demokrasi çoğunluğun sesidir goygoyunu yapanlara ne desek boş. Önce vatan millet sevgisi ve vicdan olacak insada. Şu 16 yılda yapılanların bir kısmını başka hükümet yapsaydı taş üstünde taş bırakmazdı bazı kesimler. Ama bunlar yapınca bir bildikleri var diye diye bu hallere geldik.Sonra yok efendim kriz çıksın da gitsinler diye bekliyormuşuz.Yok kanal istanbul yapılmasınmıymış mış.

He kardeş he sermaye düşmanı biziz...150 milyar dolarlık devletten iş alıp Londra'da ailesine sokak satın alanlar da gerçek vatan severler HE BİRADER HE ÖYLEEE

İt ürür kervan yürür... Bu zamanda gelir geçer.
    Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by kulhakki99 Yazıyı Oku
    Siz benim yazımdan ne anladınız? Paspasla kan, cinayet temizlenir mi?
    Bir katil masum bir insan öldürsün sonra da elindeki pet şişeyi yola stmasın geri dönüşüme atsın. Biz de takdir edelim öyle mi?

O videoda benim gördüğüm dökülen kahve...

Ve o pisliği temizleyen bir başbakan.

Bu videoya bakıp da dünyada yapılan Müslüman katliamını görüyorsanız bir psikiatriste görünmende yarar var.

Çevresel ve de toplumsal bir yarar...

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Haruni;2260175]Evet köprülerde olduğu gibi cebimizden para çıkmayacak yapımında. Artık 20 sene mi 25 sene mi 50 sene mi öderiz parasını taksit taksit bilemiyoruz.

Yan gelip yatmaktan iyidir , 90 sene , E ben sizln anlattıklarınızı anlayabilecek çapta değilimde sizin tüm duyu organlarınız devreden çıkmış görmüyor, hissetmiyor, düşünmüyor akletmiyorsunuz....
    Cepten para çıkmayacak,devlet ödemeyecek, vatandaş ödemeyecek,peki parayı kim ödeyecek.

Şehir hastanelerinde ortalama 4 yıllık kira parasına hastane yapılıyor.Hatta manisadakinde 2 yılda ödenen paraya ,ankara etlikte 4 yıl kira bedeline hastane yapılıyor.Sonra 25 yıl garantili kira ödemesi var.Üstelik doktor ,hemşire falan da devletten.Ve üstelik hastanenin yapım masrafları da devlet bankalarından kredi.Valla çok ama çok güzel anlaşmalar.Nerdeyse bizim çocuklara değil de toruna bile ödeme bırakıyoruz.Değişik bir mantık var bu arkadaşlarda çözemiyorum ben.Orhangazi köprüsü günlük 40 bin hem de dolar bazlı geçiş garantisi var,12 bin kişi geçiyor.Son dolar artışı ile geçiş ücreti 250 mi oldu 300 mü belli değil.

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    O videoda benim gördüğüm dökülen kahve...

Ve o pisliği temizleyen bir başbakan.

Bu videoya bakıp da dünyada yapılan Müslüman katliamını görüyorsanız bir psikiatriste görünmende yarar var.

Çevresel ve de toplumsal bir yarar...
    Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, sizin devam ettiğiniz referans olabileceğiniz bir piskiyatr var mıdır? Bu arada o başbakan geçmişi sadece lale yetiştirmekten ibaret olan çok cici bir ülkenin başbakanı.

Sayfa 465/1027 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •