Sayfa 464/1027 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eğer bu seçimkerde iktidar değişikliği olmaz ise ohal kalkmaz ve yargı bağımsızlığı ve insanların demokratik özgürlük hakları bu şekilde devam edecekse biz dolar kaç oluru uzun yıllar konuşuruz.

Kan değişikliği olursa ve gelen şahıs bu konuları hallederse bu ülkeye yatırımcıda gelir turist de gelir dövizde gelir. Yine ızdırap çeklir bir kaç yıl ama insanlar bu aşkın ızdırabına katlanır bir şekilde.
    Değişmesi mümkün değil ve hatta ilk turda bile seçilebilir.malesef bu bir gerçek. ülkemizi çok daha zor günler bekliyor bırakın ekonomiyi önümüzdeki dönem çok keskin demografik değişiklikler yapılacak,suriyeli meselesi başka boyutlara geçecek,malesef ülkemizi kayıp ettik,her hattı ile kayıp ettik..

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ülke zaten krizde.İktidarın politikaları yüzünden krizde.Sanırım iktidarın politikalarını doğru buluyorsunuz.O zaman siz kanal istanbul hakkında ne düşünüyorsunuz yazın.Sizce rasyonel mi şu anda yapılması mantıklı mı.
    kanal istanbul da rasyonel olmayan ne ? siz deyin bir hele, cebimizden para çıkmayacak., siz marmarayı da avrasya tünelinide patates deposu yapmayı düşünüyorsunuzdur, hazır olanın bakımını bile yapabileceğinizi sanmıyorum, 3. havaalanını da mandalara otlak yeri olarak bırakırsınız

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    kanal istanbul da rasyonel olmayan ne ? siz deyin bir hele, cebimizden para çıkmayacak.....
    Evet köprülerde olduğu gibi cebimizden para çıkmayacak yapımında. Artık 20 sene mi 25 sene mi 50 sene mi öderiz parasını taksit taksit bilemiyoruz... Her ortamda güvence verilerek yapılan yapıları öven insanlarla karşılaşmak gerçekten de yorucu olmaya başladı. Ne anlatılırsa anlatılsın. Ne söylenirse söylensin.. Anlatılanlar söylenenler karşındakinin anlayacağı kadar olduğundan boş ve kısır bir tartışma döngüsüne giriliyor...Zaten yorucu ve çekilmez olmasının sebebi bu.

7 Haziranda ciddi ciddi MB faiz arttırımı yapmayacak gibi bir hava seziyorum... Bir yandan faiz arttırımı olmazsa dolar seçime kadar freni patlamış damperli kamyon misali yol alacak gibi... Gelen enflasyon haberi ile şu seviyelerde baskı uygulayabilmelerinin tek sebebi geleceği düşünülen faiz haberleri gibi. BAkalım zaman gösterecek.
    Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.

4. Allah yardımcımız olsun durum vahim yani. Seçimden sonra 2001 krizine rahmet okumayız inşallah.

Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    Değişmesi mümkün değil ve hatta ilk turda bile seçilebilir.malesef bu bir gerçek. ülkemizi çok daha zor günler bekliyor bırakın ekonomiyi önümüzdeki dönem çok keskin demografik değişiklikler yapılacak,suriyeli meselesi başka boyutlara geçecek,malesef ülkemizi kayıp ettik,her hattı ile kayıp ettik..

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    https://twitter.com/dw_turkce/status...41204898271232

Bu seviyeye gelmek için ne kadar zaman geçmesi gerekir sizce?

Öyle fırın dolusu ekmek yiyerek değil tabi.

Adam olmak için çabalayarak, okuyarak, anlayarak, dinleyerek...
    Hollanda başbakanı paspasla yerleri silmesi. srebrenitzadaki 5000 insanın katledilmesinin sorumluluğu, filipinler müslümanlarının aylarca kuşatma altına alınıp katledilmes. Sizce terazide hangisi ağır basar?. Malesef insanımjzın batıya karşı aşağılık kompleksi ittihat terakkiden beri devam ediyor. Emperyal ülkeleri efendi medeni kendini aşağılık gören kitlieler yüx tane üniversite de bitirse memlekete hayırlı bir iş, icraat, proje yapamaz, yapmaz. Yurtdışına nasıl kapağı atarımı düşünür ömür boyu.

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Haruni;2260175]Evet köprülerde olduğu gibi cebimizden para çıkmayacak yapımında. Artık 20 sene mi 25 sene mi 50 sene mi öderiz parasını taksit taksit bilemiyoruz.

Yan gelip yatmaktan iyidir , 90 sene , E ben sizln anlattıklarınızı anlayabilecek çapta değilimde sizin tüm duyu organlarınız devreden çıkmış görmüyor, hissetmiyor, düşünmüyor akletmiyorsunuz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by kulhakki99 Yazıyı Oku
    Hollanda başbakanı paspasla yerleri silmesi. srebrenitzadaki 5000 insanın katledilmesinin sorumluluğu, filipinler müslümanlarının aylarca kuşatma altına alınıp katledilmes. Sizce terazide hangisi ağır basar?. Malesef insanımjzın batıya karşı aşağılık kompleksi ittihat terakkiden beri devam ediyor. Emperyal ülkeleri efendi medeni kendini aşağılık gören kitlieler yüx tane üniversite de bitirse memlekete hayırlı bir iş, icraat, proje yapamaz, yapmaz. Yurtdışına nasıl kapağı atarımı düşünür ömür boyu.

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O videodan anladığın bu mu?

kulhakkına bu kadar önem verdiğine göre Erdoğancı çıkman beni hiç şaşırtmaz.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    .

Yan gelip yatmaktan iyidir , 90 sene , E ben sizln anlattıklarınızı anlayabilecek çapta değilimde sizin tüm duyu organlarınız devreden çıkmış görmüyor, hissetmiyor, düşünmüyor akletmiyorsunuz....[/B]

Görmeyi anladım ama düşünme ve akletmeye duyu organlarıyla bağdaştıramadim.. Acaba KHK ile onlarda mi duyu organı sayıldı Bilgi verirseniz sizin gibi ulu bir şahsiyetten orgrenmek ister bu aciz kullar . Malum bizde iflas etmiş duyu organlarımıza ek birşey geldiyse bilmek isteriz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 464/1027 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •