brüt yok şunu anlayın arkadaşlar normal alım satim
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
brüt yok şunu anlayın arkadaşlar normal alım satim
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
qnb fin ve invest az bu tahtayı yükselten iki araci kurum patronun mal aldığı yok spek lerin kullandığı araci kurum kredili alanlar yarın satabilir satmak zorunda açığa satış yok kimse elinde olmayanı satamaz uzak dururlar her halde gidecek olan zaten gider
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
gözlerimi yummuştum uyuyakalmışım birde ne göreyim ruyamda tabiki flap ve bugünki hareketleri
açılışı 5.19 dan yapıyor (5.09 dünki kapanış , 10 kademe yukarıdan açıyor ) bu nedemek derseniz ;
eğer bugün birileri senedi almaya ve tavan a götürmeye niyetlenmiş ise 5,19 altına sarkmasına izin vermez ve götürür tek devre kesici ile (5,70 tl de ilk devre kesici devreye girdi sonra aşağıya bastılar) aşağıya salmadan günü tavanla sonlandırabilirdi, ne olurdu tek devre kesici olsaydı açığa satış ve kredili satışa yarın devam edilirdi,
ama hernedense ilk devre kesiciyi gördükten sonra bile senet yukarı yol almadı tekrar aşağılara yönlendi ki ;
2. devre kesici kesin olsun (bunları ruyamda görüyorum haaaa yanlış anlaşılmasın) ve yarın tempo düşsün ve mal rolantide alınıp satılsın korkanların mallarını ellerinden alalım ki ;
yarın yine 2 devre kesici (hatta 3. devre kesici bile olabilir)ile senette günü tamamlarsa bürüt takasa girer ; o zaman ne olabilir tabiki herkes senetten kaçar sonra ne ola ; sonrası şöyle olabilir bedelsiz onaylanır malı toplayanlar parmağını yalar hatta dahada fazlasını
birde ruyamda 2 grup gördüm bazıları nakitleri havaya atıyorlar diger grupta onları temaşa ediyorlardı
gürültü oldu uyandım meğer hepsi ruya imiş hayrolsun
hiç birşeye yormayın sadece her zaman uykuda yaşanan bir ruya
yatırım tavsiyesi felan değil, herkesin aklı var, herkes aklına göre...
sabır, sabır, sabır...
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Açığa satış ve kredili alım yasağı kararı tam zamanında alındı bence bu gün yüksek hacimle tavan oldu, yarın ve sonraki günler için kademeler de az da olsa boşluklar da olacağından tavan açma ihtimali bile var ayrıca da çok yüksek fiyattan yakalanmış olanlar da büyük zararına satmayacağına göre 8 ler çok rahat geçilebilir bence, bedelsiz haberi beklentisi ve İslam konferansı toplantısını da kapmış sıkıntı yok gibi daha yolun başı ve pek gitti sayılmaz hatta hiç gitmedi bile bana göre
1.178.094 lot açığa satış olmuş. Bu kağıdın toplamda kaç lotu var acaba?
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
http://m.borsagundem.com/piyasa-ekrani/hisse-detay/FLAP 23 milyon lot varmış.
Açıkçılar bugün fena öpüldü tavanla. Yarın bu açıkçı güruhu mal almak için aşağı basmayı deneyecek buna izin verilmez de tavana doğru seyir ve devamında tavan gelirse bir orta şekerli söyler arkama yaslanırım. Tam da açıkçıların malları yerine koyma telaşı sırasında bir de bedelsiz onayı gelirse 5 yıldızlı oteldeki odamı ayıracağım. Bunca zaman bekleyince nedense hayal değil gerçekleşeceklerin gerçekleşmesi olarak görüyorum. Kalın sağlıcakla... Ha bu arada kredili satış ve açığa satışı olumsuz görenlere de aldanmayın derim. Ne de olsa buradakilerden de kimin açığa satış yaptığı belli değil.
Yer İmleri