Sayfa 475/1027 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Şu faiz lobisine sallanırken bizi diz çöktüremeyeceksiniz, ey dış güçler filan diye bağırınılıyordu hatta hala da bağırıyorlar

şunu çok merak ediyorum 300 baz puan faizi aldılar
    şu an biz hala dimdik ayaktamıyız
    ya da pozisyonumuz nedir
    dizler üzerinde filan mı..
    Dostum bu konuda doların pazılarına bakacaksın..ülkeyi getirdikleri hal bu..

2. Ekonomide diyecek bir şey fazla, birimizin ak dediğine diğerimizin kara dediği bir dönemi yaşıyoruz, bence şu an yaşanan şey bir oprerasyondan başka bir şey değildir, ve operasyonun bitmsine az kadı, çok değil 20 gün sonra göreceğiz az sabır

3. Bak senin ilgini çekebilecek bir hikaye var link te
    durum şu an bu

dilerim faydası olur..
    https://indigodergisi.com/2014/04/deve-disi-degildir/

4.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    faiz sebep enflasyon sonuç diye tutturursan 2. kez gitmek zorunda kalınır

tabi para dilenmeye gidildiğini unutmamak lazım
    Bu konuda da (saçmalama da) KK'nın eline su dökemez hatırlayın KK bir grup toplantısında getirin meclise öneriyi oy vereceğim faizleri % 1'e sabitleyelim diye çağrıda bulunmuştu hatırlayanlarınız vardır, e hadi itiraf edin

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Ekonomide diyecek bir şey fazla, birimizin ak dediğine diğerimizin kara dediği bir dönemi yaşıyoruz, bence şu an yaşanan şey bir oprerasyondan başka bir şey değildir, ve operasyonun bitmsine az kadı, çok değil 20 gün sonra göreceğiz az sabır
    yok senin durumun farklı bence
    sizin bu konuda bir bilginiz olduğunu sanmıyorum
    olsa söylerdiniz
    onun için bilginiz olmadığına göre polemik için burada olduğunuz kanaati oluştu
    bence burada işiniz olmamalı..
    değil mi

son yazımdı bu..

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    son yazımdı bu..
    Evet sıklet belirlenmiştir..fazla lafa gerek yoktur..

7. Ey zat-ı muhterem,bak demişsinki 20 gün sonra herşey düzelecek,tamam 20 gün seni bekleyeceğiz ama sende adam olup 20 gün sonra herşey düzelirse gel burda zaferini kutla yok aksi olursa en azından özür dile ama artık traşı kes keza ciddi olarak komik durumlara düşüyorsun....

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Bu konuda da (saçmalama da) KK'nın eline su dökemez hatırlayın KK bir grup toplantısında getirin meclise öneriyi oy vereceğim faizleri % 1'e sabitleyelim diye çağrıda bulunmuştu hatırlayanlarınız vardır, e hadi itiraf edin

Bakın ben saçmalamıştır diyorum , sizden de bir itiraf bekliyorum epikurus , yoksa kaçırıp duymayıp , görmediniz mi ???

Sayfa 475/1027 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •