Adamım (ceMAL) aynen böyle devam et .internetten bul yapıştır.memleketin hukuk bölümü öğretim görevlisi yanlış biliyor sen doğrusunu.yürü be koçum kim tutar seni (:
Adamım (ceMAL) aynen böyle devam et .internetten bul yapıştır.memleketin hukuk bölümü öğretim görevlisi yanlış biliyor sen doğrusunu.yürü be koçum kim tutar seni (:
Sayin kızıl elma cemal da kim özelden biri birsey yazmış ise sizde özelden cevap verin lütfen gereksiz atismalar ile forumu meşgul etmeyin şimdiden teşekkür ederim.
tabiki de tek katılımcı rekabet ortamının oluşmamıştır ama bir bedel biçilmiş ve o bedeli de verdilerse satışı gerçekleştirmemeleri için bir neden kalmaz.
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...rceklestirildi
İflas masasında alacaklı konumunda ki tmsf ye olan tüm borçları sıfırlanmış oluyor. bankanın elde kalan diğer varlıkları da artık konumunda oluyor diye düşünüyorum.
Arkadaslar Özür dilerim.burda yazdıklarım için Başka bir forumdan bana hakaret edildi oraya yazamadığım için burdan cevap verdim. Bir kaç kişi ile bilgi alış verişi yapalım diye üye olduk sataşıp duruyorlar.b.twist te üye olacaktım fakat (dikkat düşük zeka seviyesi içerir)diye bir uyarı verdi. hisse sahibi arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın tasfiye sonunda artık kalmasa dahi tazminat almanın bir yolu daha var .bunuda tasfiye sonunda birşey kalmaz ise burda konuşuruz.tekrar sizlerden Özür dilerim
Nasıl başvuracağız nereye başvuracağız hisse sahipleri olarak?
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşım benim bizim menkül de 3000 lotum var orda gözüküyor duruyor .illada başka bir yere gidip benim şukadar hissem var dememmi lazım
Tskr
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri