Adamým (ceMAL) aynen böyle devam et .internetten bul yapýþtýr.memleketin hukuk bölümü öðretim görevlisi yanlýþ biliyor sen doðrusunu.yürü be koçum kim tutar seni (:
Adamým (ceMAL) aynen böyle devam et .internetten bul yapýþtýr.memleketin hukuk bölümü öðretim görevlisi yanlýþ biliyor sen doðrusunu.yürü be koçum kim tutar seni (:
Sayin kýzýl elma cemal da kim özelden biri birsey yazmýþ ise sizde özelden cevap verin lütfen gereksiz atismalar ile forumu meþgul etmeyin þimdiden teþekkür ederim.
tabiki de tek katýlýmcý rekabet ortamýnýn oluþmamýþtýr ama bir bedel biçilmiþ ve o bedeli de verdilerse satýþý gerçekleþtirmemeleri için bir neden kalmaz.
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...rceklestirildi
Ýflas masasýnda alacaklý konumunda ki tmsf ye olan tüm borçlarý sýfýrlanmýþ oluyor. bankanýn elde kalan diðer varlýklarý da artýk konumunda oluyor diye düþünüyorum.
Arkadaslar Özür dilerim.burda yazdýklarým için Baþka bir forumdan bana hakaret edildi oraya yazamadýðým için burdan cevap verdim. Bir kaç kiþi ile bilgi alýþ veriþi yapalým diye üye olduk sataþýp duruyorlar.b.twist te üye olacaktým fakat (dikkat düþük zeka seviyesi içerir)diye bir uyarý verdi. hisse sahibi arkadaþlar ümitsizliðe kapýlmayýn tasfiye sonunda artýk kalmasa dahi tazminat almanýn bir yolu daha var .bunuda tasfiye sonunda birþey kalmaz ise burda konuþuruz.tekrar sizlerden Özür dilerim
Nasýl baþvuracaðýz nereye baþvuracaðýz hisse sahipleri olarak?
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþým benim bizim menkül de 3000 lotum var orda gözüküyor duruyor .illada baþka bir yere gidip benim þukadar hissem var dememmi lazým
Tskr
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri