Millet balataları sıyırdı... burası halkb topiği
Aselpold da %60 civarıdır.yanlis hatırlamıyorsam...ama bir ara bakar size yazarım.calistigi tedarikçiler anlaşmalı yurt içi tedarikçiler..ha onlar teknoloji transferinde yurt dışı ile çalışıyorsa onu bilemem.
aselin şimdiye kadar ki asıl sorunu yonetimiydi.....bazı değişiklikler oldu..bakalım bunlar nasıl yönetecek....aldığım bilgilere göre optikte dünyada şu anda bir numaraya oynuyor...sivas fabrikası çok iyi mal üretiyor.asel telsizde de çok üst sıralarda...fakat şu uçak teknolojisinde hala çok geride..sivil ulaşım sistemlerinde de yeni..GSM e iyi başlangıç yaptı..ama ordada hala çok yeni.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Hava savunma sistemleri konusu çok belirsiz.bora ve hisarda ne durumda bilemiyoruz..denemeler yaptılar ama uzun menzilli konusunda bir bilgi yok elimizde.....
Neyse burası halk topigi ..bu kadar yeter..herkese bol kazançlar.
Aselsan'la hepimiz ilgileniyoruz. Bilgide zarar yok. Ilgilenen arkadaslar faydalansin. Ayrica Asel'i soran sn. pilavli, okeyi veren sn. TREND
Halk Bankasi ile ilgili ne yazalim sn. Drexty? Her sey 20 kere yazildi artik. Al yazayim. ZTE olayinda dip calismasi 2 ay surmus. Sonra %20 yukari cekip 3 ay orda yatayda tutmuslar cezayi beklerken. Bir baglilik var midir, yok mudur, borsa geriye bakmaz ama gorecegiz.
Yazmanıza gerek yok. Ben cevabı biliyorum. Aselpod alt yüklenicisine bakın... Sonra aselsan ne kadarını yapmış anlarsınız...
Millilik oranı hesaplamasında ne yapılıyor, bir de onu inceleyin. Mesela çalışanların yemeği, ulaşımı için harcanan para millilik oranına dahil ediliyor olabilir mi? siz bir araştırın. Cevabı yazmanızı beklemiyorum. Yemeğe konulan domates, biber, soğan vs. yerli ya :-)
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri