Sayfa 154/776 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    Bu benim fikrim idi!!!
    Fakat o kadar az işlem hacmi ile yükseldi ki hisse tam bir tekel hissesi yani adam isterse her an aşağı basabilir
    Yani bence tehlikeli
    Evet bencede tehlikeli fakat gözden kaçırdığınız birşey var 1,53 ve 1,60 lı seviyelere bunlar getirdi .Bu seviyelerden satan olmadığından işlem hacmi düşük kendi lotunu kendi alıyor ve hisse yükseliyor.2,20 nin üstünde ancak k.y.den mal toplayabilir. Onu bildiği için geçen 2,04 ü geçirmedi çünkü başkaları satacaktı. Başkalarına fırsat vermeden kendi sattı.

2. Hisse tam bir maganda hissesi oldu ve insanlar burda çok dikkat etmeli

3. Bankalar çok cazip hale gelmeye başladı
    Burda zaman kaybetmenin anlamı YÖK artık
    HELEDE B gurubu olmuş ve dar riskli bir hissede

4. Muhtemelen 2 nci dalga (düzeltme) üçgen yapıda gelişiyor. Dalganın tamamlanması çok zaman almayacak görüntüsü veriyor. 1.73 , 1.76 seviyeleri büyük bir ihtimal artık görülmeyecektir.
    YTD.
    Teknik Analiz size fiyatın değil, kitlelerin davranışını gösterir. Bütün trendler, insanların birbirine aşıladığı duyguların üzerinde yükselir.

5.  Alıntı Originally Posted by EmilGudea Yazıyı Oku

Muhtemelen 2 nci dalga (düzeltme) üçgen yapıda gelişiyor. Dalganın tamamlanması çok zaman almayacak görüntüsü veriyor. 1.73 , 1.76 seviyeleri büyük bir ihtimal artık görülmeyecektir.
    YTD.
    Fikrinize değer veriyorum emeğinize sağlık fakat bu tür bir hissede grafik teknik hikaye

6.  Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    Fikrinize değer veriyorum emeğinize sağlık fakat bu tür bir hissede grafik teknik hikaye
    Gördüğüm kadarıyla hadi bir dörtlü masa kuralım desek, onu da kuramayacağız. Ben dahil toplam 3 kişiyiz sanırım.(arada gelen ziyaretçiler hariç) Merakımı mazur görün lütfen; Sürekli tahtanın sığ ve B grubunda olduğundan bahsediyorsunuz.(tamamen fikrinize katılıyorum.) Ancak BİST 30 dan vazgeçtim, ama en azından BİST 100 hisselerinden bir hisse değil de, sizin deyimiyle bütün olumsuzlukları barındıran bu hisseyi seçtiniz. Teknik bir şekilde çalışır.
    Teknik Analiz size fiyatın değil, kitlelerin davranışını gösterir. Bütün trendler, insanların birbirine aşıladığı duyguların üzerinde yükselir.

7. taktik ne anlamadık hocam bekle bekle sabır sabır...

8.  Alıntı Originally Posted by KOBRA909 Yazıyı Oku
    taktik ne anlamadık hocam bekle bekle sabır sabır...
    Hisseyi ne zaman almıştınız? ve neden bu hisse

Sayfa 154/776 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •