Sayfa 90/157 İlkİlk ... 40808889909192100140 ... SonSon
Arama sonucu : 1256 madde; 713 - 720 arası.

Konu: ASYAB - Asya Katılım Bankası A.Ş.

Selamün aleyküm arkadaşlar...Hayırlı ramazanlar olsun inşallah...
    Diyelim ki bize para kaldı,hem de hatrı sayılır bir miktar kaldı...mesela hisse başına 3 TL, 5TL diyelim..Bize bu parayı yedirirler mi? Ya da çerez parasına razı mı ederler? Sayın cinali ve murat kardeşlerim eskiden beri burada yazdığımız için fikirlerlerinizi öğrenebilir miyim?Teşekkürler...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    selamün aleyküm arkadaşlar...hayırlı ramazanlar olsun inşallah...
    Diyelim ki bize para kaldı,hem de hatrı sayılır bir miktar kaldı...mesela hisse başına 3 tl, 5tl diyelim..bize bu parayı yedirirler mi? Ya da çerez parasına razı mı ederler? Sayın cinali ve murat kardeşlerim eskiden beri burada yazdığımız için fikirlerlerinizi öğrenebilir miyim?teşekkürler...
    yedirirlermi ne demek kardeşim.yeterki para kalsın.
    Benim tek endişem sürecin uzaması nedeniyle paranın masraflara gitmesidir.
    Tasfiye uzun bir süreç olduğu için bu endişem var.
    Belki basın veya sosyal medya veya yeni oluşan mecliste sesimizi duyurabilirsek süreç hızlanır

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    yedirirlermi ne demek kardeşim.yeterki para kalsın.
    Benim tek endişem sürecin uzaması nedeniyle paranın masraflara gitmesidir.
    Tasfiye uzun bir süreç olduğu için bu endişem var.
    Belki basın veya sosyal medya veya yeni oluşan mecliste sesimizi duyurabilirsek süreç hızlanır
    yani hissenin değeri 3 lira hesaplandı diyelim,verirler mi demek istedin,tam anlayamadım..galiba ne 3 ü versinler de ne verirlerse versinler anladım,yanlış anlamadıysam..

Alıntı Originally Posted by murat3244 Yazıyı Oku
    tabiki de tek katılımcı rekabet ortamının oluşmamıştır ama bir bedel biçilmiş ve o bedeli de verdilerse satışı gerçekleştirmemeleri için bir neden kalmaz.
    https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...rceklestirildi
    iflas masasında alacaklı konumunda ki tmsf ye olan tüm borçları sıfırlanmış oluyor. Bankanın elde kalan diğer varlıkları da artık konumunda oluyor diye düşünüyorum.
    murat bey bu tür satışlarda teamül böyledir.şaibe dedikodularının önüne geçmek vede konjoktür gereği gayrimenkul fiyatlarının düşük vede dövizin yuksek olması nedeniyle ertelenmesi daha hayırlıdır
    vana selam olsun

https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...rceklestirildi

satış ihalesi yazıyor ama ,satıldı mı ,satılmadı mı kaça gitti yazmıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Selamün aleyküm arkadaşlar...Hayırlı ramazanlar olsun inşallah...
    Diyelim ki bize para kaldı,hem de hatrı sayılır bir miktar kaldı...mesela hisse başına 3 TL, 5TL diyelim..Bize bu parayı yedirirler mi? Ya da çerez parasına razı mı ederler? Sayın cinali ve murat kardeşlerim eskiden beri burada yazdığımız için fikirlerlerinizi öğrenebilir miyim?Teşekkürler...
    Aleykümselam batık dostum
    Hain kalkışmanın ekonomik mağdurlarından bir gurup da bizleriz bu mağduriyetin giderilmesi için verilmesi gerekiyor, süreci ve süreçte yaşanan tüm olayları bizler kadar onlarda biliyorlar. neticede iflas masasında alacaklı tarafta bulunan tmsf; mark antalyanın satışı ile alacaklarını sıfırlıyor. elde kalan tüm varlıklara güncel bir fiyat biçerek hisselerimize çağrı fiyatı belirleyebilir ve bizler için süreci kapatabileceğini umut ediyorum. bu tezler kendi düşüncelerim tabi kalın sağlıcakla

7. MarkAntalya`nın satışına ilişkin haberle ağzımıza sus payı olarak bir parmak bal çaldılar,bir müddet daha gündeme gelmez oyalama taktiğini iyi yapıyorlar ellerine ne geçiyor anlamak mümkün degil sen satılaçak diye millete gaz ver elde avuçta ne varsa hisse almasını sagla sonra hiç bir şey olmamış gibi bir köşeye çekil mantıklı bir çözüm gösterme adliyenin alaçaklı listesinde yeni kayıtlar olmuş yeni kayıtın ne tür alaçaklı oldugu belli degil demek ki müraçatlar devam ediyor.

8. Hisse kayıtları devam ediyor. Alacak kayıtları şimdiye kalmaz diye dusunuyorum

Sayfa 90/157 İlkİlk ... 40808889909192100140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •