Sayfa 507/1027 İlkİlk ... 74074574975055065075085095175576071007 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Saatliği ne güzel düzeltmiş... Sabaha kadar bir sürpriz yapar mı acaba ?

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Neden dert oldu milletin evinde ki parası ve takısı son zaman acaba!?.
    Banka mevduatları birilerine teminat olarak gösterilecek acaba!?
    Ohal uygulamasında var bir yandan ilginç çağrılar son zaman!?

"TÜM VATANDAŞLARIMA ÇAĞRIDA BULUNUYORUM"
    Erdoğan ''Tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum, evinizde yastık altında tuttuğunuz dövizlerinizi, paralarınızı, altınlarınızı bankalara, katılım şirketlerine ve diğer yatırım mecralarına yatırarak lütfen sisteme sokun ve ülkemizin büyümesine hep beraber katkıda bulunun.'' şeklinde seslendi.
    Ahh ah biliyorlar ne mok olduğunu..bugün bir çoban fısıldadı bana insanlar aldığı dövizi yastık altına atıyorlar diye..bende benide ilgilendirdiği için sordum ne kadarlık dövizini atacak ki..cevap 200 Euro alsa dahi onuda atıyor idi..bende tamam dedim, 200 Euro'yu atarda, 200 bin Euro olsa ne yapacak ki?..memleketin haline bak..içler acısı..

3. Eyvah,eyvah..

Ahali sıyırdı.

Asabi badem bıyık,günak olan fayizi habire artırıyonuz,ağzınıza sıçacam derse,merkezin işi zor..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Walla canım sıkılmaya başladı sonunda yarın ikiye kadar son kalan/maaşlardan gelen boştaki 3000 TL'yi bile dolara çevirttirecekler bana..

Hani inansam bizim MB'sının FED'in ve piyasaların önüne gittiğine , 3000 Tl'yi yakmıyacağım..

Güven tavanda amk..

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Uğur Civelek bakalım ne demiş..

https://youtu.be/Q4kASojhCrs
    Videoyu vakti olan izlesin arkadaşlar.
    Satılmamış 2-3 kalemden biridir Uğur bey.
    Söylediklerinin her kelimesi bizim burda yazdıklarımızın teyitidir.
    Cumhuriyet tarihinin en büyük krizi geldi geliyor diyor buna hazır olun diyor.

6. Kurun bu düzeyde geçirdiği her gün yaşanan “mali” krizi “reel sektör” krizine dönüştürecek.

223 milyar$ büyüklüğündeki reel sektör net döviz borcu muhasebeleşmeye başladı.

Her gün önemli

Merkez’in önlemleri de yetmeyecek bir noktada

Şirketler anahtarlarını yabancılara vermeye hazır olsunlar.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Videoyu vakti olan izlesin arkadaşlar.
    Satılmamış 2-3 kalemden biridir Uğur bey.
    Söylediklerinin her kelimesi bizim burda yazdıklarımızın teyitidir.
    Cumhuriyet tarihinin en büyük krizi geldi geliyor diyor buna hazır olun diyor.
    Dostum satılmadığı çok doğru..gücün yanında yer almayanları her zaman takdir etmişimdir..çünkü en kolay şey gücün yanında yer almaktır..Bu bakımdan Uğur Civeleği bayağı bir takdir etmişimdir..ancak 50 dakika izleyecek gücüm yok kendisini..üzgünüm..

Alman finans gazetesi Handelsblatt'a röportaj veren Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Merkez Bankası bağımsız kalacaktır, o kadar" açıklamasında bulundu
    Londra, Londra duy sesimizi..

Sayfa 507/1027 İlkİlk ... 74074574975055065075085095175576071007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •