Sayfa 36/99 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Trend Takibi

1. Fenere koçun üfürüğüde yetmedi...

2.  Alıntı Originally Posted by BEYAZSAKAL Yazıyı Oku

tebrikler şampiyonlar.yalnız ilk 2 ye ve sonuncu ya işlemiyor.nasıl bir yol izlemeli
    pek anlamam fakat endex yarın 2 bin puan yukarı yapsın artık.seçim sonucu anketler le netleşiyor artık.meral ve bizim hevaller çakılacak gibi.
    ayrıca dolar için kısa vadeli öngörü nasıl olur.1-2 hafta dır dolar bazında aldığımız ürünler de bu sabah indirim ler kaldırılmış.ihtiyaç olduğu halde bugün alım yapmadım.4.50 nin altına sarkar ise yeniden indirim uygulanır sanırım.teşekkürler cevap için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    ev lale bahçesine dönmüş teşekkür ederim CANLAR
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Fenere koçun üfürüğüde yetmedi...
    muço dan tecrübeliyiz nasıl kandırmıştı bizi 65 ten vermişti ya bize müthiş bir derslik saatlikte alcalan üçgen var..FENER de gönülden bağlıyım ona her zaman 1 tık uzağımda .38 altına sarkarsa eski başkanı geri çağırırlar yazıktır yahu FENERİM in topiği ağlama duvarına dönmüş komutanım.....2-3 günde zengin olmak isteyen ky ile dolmuş koçta fena süsmüş onları anlaşılan...yukurarı giderken sat tuşuna basmayı bilmeliyiz yoksa zararda basarız o tuşa ytd
    :

5.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    muço dan tecrübeliyiz nasıl kandırmıştı bizi 65 ten vermişti ya bize müthiş bir derslik saatlikte alcalan üçgen var..FENER de gönülden bağlıyım ona her zaman 1 tık uzağımda .38 altına sarkarsa eski başkanı geri çağırırlar yazıktır yahu FENERİM in topiği ağlama duvarına dönmüş komutanım.....2-3 günde zengin olmak isteyen ky ile dolmuş koçta fena süsmüş onları anlaşılan...yukurarı giderken sat tuşuna basmayı bilmeliyiz yoksa zararda basarız o tuşa ytd
    Mucoya çarpılmayan varmı bilmem, hergün gıdım gıdım dibe doğru gidiyor dostum. Su anda Muco ve Rızanın kağıtları hariç her kağıt alınacak tava yaklaştı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    94.788 Endeks tahminim
    faiz artışı muhabbeti sınırlı pozitif yapar bence 97.777
    :

Duhul