Sayfa 510/1027 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yaşar bey mevcut yönetim 16 yıldır birikimleri yiyerek üstünede borçlanarak ülkeyi batırma noktasına getirmiş ise Uğur beyde 16 yıldır ekonomi yönetimini ve ekonomiyi eleştiriyorsa hiç haklı yanı yok yani. Bırakanlımda satılmamış birileride gerçeği haykırsın.

Alınan son ani seçim kararı ile ekonominin raydan çıktığını kendileri teyit etti.
    Son zamanlarda ki çağrıları dövizinizi altınınızı paranızı getirin bankaya demesiyle tüyü dikti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hepimiz bir gün gelecek öleceğiz.

Bir adam düşünün hemen her gün , dermanını söylemeden, nasıl acılar içinde öleceğimizi bize söylüyor.

Biz de ne bilge adam deyip, yarım saatten az olmayan, nasıl gebereceğimizi anlatan bir adamı dinliyoruz.

Sesi de, "olsa olsa Azrailin sesi böyledir" dedirten tonda...

Bazan bağırırdım onu dinlerken "vurun beni" diye.

Çok günahkarız çokkk...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Uğur Civelek bir yana, bugün dolara girmeyi hala düşünen bazı sütten ağzı yanmışlar, "ya MB ciddi bir faziz artışı yaparsa" diye düşünüyorlardır.

4. 4.40 lar yalan mı oldu? Grafik paylaşabilecek var mı?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...URL_shortening
    "Bloomberg HT'nin aktardığına göre, Alman finans gazetesi Handelsblatt'a röportaj veren Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TMCB'nin bağımsızlığına ilişkin Türk bürokratlar arasında fikir ayrılığı olup olmadığına ilişkin sorular sorulması üzerine "Merkez Bankası bağımsız kalacaktır, o kadar" açıklamasında bulundu."
    Bir tiyatro oynanıyor ama başrol kimde anlayamadım...

6. Cumhuriyet gazetesi kondanın son anketini vermiş. Eğer doğruysa bu anket rte ilk turda 48 görünüyor. İnce oyları artmış ama akşenerden kaymış hep oylar. Bu tablo gerçekse geçmiş olsun rte ilk turda kazanır.

Milletin taktiri beğenmemekte bize saygı duymak düşer.
    Hayırlısı ne ise o olsun millet için vatan için ne desek boş.

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/foto/...son_anket.html

Yanlışı söyleyeni sevmeyiz, gerçekleri yüzümüze vuranı sevmeyiz neden ? Çünkü zaten bizde işin gerçeğini biliriz de ondan. Başkasından duymak bizi bildiğimiz gerçeklerle bir kez daha yüzleştirdiği için o insandan gıcık kaparız. ABD de doktorlar kanser isen diyelim 6 aylık da ömrün kalmış lak diye yüzüne söyler ve umutsuz vakaysan da sana umut vermez. Uğur Civelek öyle birisi öleceksin hastalığın amansız diyor, kurtuluş yolun olmadığını söylüyor sen de ona ölümüne çare söylemediği için kızıyorsun.

8. Biz dolara odaklandık ama Euro ve altın daha çok gidiyor dolardan.
    Haftaya fed faiz artışı varken bu durum hiç normal değil bence.
    Acaba diyorum dünya devleri doları gözden çıkarıyor mu!?

Sayfa 510/1027 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •