“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
pich miydi bir de izlemeye aldık diye geçenlerde haberi vardı...Onun da haberi gelir düşürdük diye yakında.
Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.
TCMB faiz kararından kısa bir süre sonra dövizde tekrar başlayan yoğun alımların nedeni anlaşılmıştır.
Basit.
3-5 kişilik (mecazi anlamda) faiz lobisi milyonlara diz çöktürdü. Makarna, kömür ile sandığı sağlama alırsın ama diğer tarafla aralar limoni olursa bu sefer makarnalar kesilir. Makarnalar kesilirse sandık muhafızları ile de aralar limoni olur.
Sende faiz lobisine rest çekecek üretim gücü var mı? Hadi üretim diyelim ki yok... Arkadan gelen yüksek eğitimli, geleceğe dair umutlarımızı taze tutacak, güvencemiz olacak bir nesil var mı? O da yok.
O zaman monşerler istedikleri gibi at koştururlar işte böyle.
https://twitter.com/metcihan/status/...010689/video/1
Suç bu üni mezunu arkadaşların değil, onları rant uğruna kandırıp ellerine işe o yaramaz diplomaları verenlerin.
"yavrularımız 'üniversite okudum' diyebilsin diye (meslek sahibi olmak değil) herkesi üniversiteli yaptık, bunu biz başardık"
Helal olsun ya işte hizmet dediğin budur.![]()
Yer İmleri