bu odea adamla dalga geciyor gecen arkadasın 500 ksını cektik cekmeden once 16.75 verin dedim vermediler simdi arkadası aramıslar geri getirin 17.75 verelim diye ..para lazım olunca kendileri arıyorlar .
haftalık oran soran var mı?
Ben 1.5 yildir ING turuncudayim. Su anda bana 14.75 veriyor. 250 k uzeri.
Ancak bu oran piyasanin altinda kaliyor.
Gunluk faizin isledigi, ing turuncu benzeri cekip ve yatirma islemi yapabilecegimiz hangi banka var.
bilanco haftası 100 k uzerine %18.50..500 k ya 19 1 milyon ustune 20 oran alınabilir diye dusunuyorum ..ama sahsen uzun baglamam hangi parti gelirse gelsin ..dolar su yaz ayında bile 4.50 altına gelmiyorsa 3 ay sonra nereye gider dusunmek lazım .( standart sonbahar yukselisi ) 32 gunluge devam .
Oranı %15 yaptı bugün. Günlüğü bundan yüksek veren yok benim bildiğim. Aylık oranlar gibi günlük verecek banka da bulamazsınız bu konuda "hoşgeldinleri" bir yana bırakırsak hep açık ara en iyisi e-turuncu oldu. Benim gibi gecelikte tutmak zorunda olanlar açısından e-turuncunun herhangi düzgün bir alternatifi yok. (Geceliğe yüksek oran vermek banka açısından tam bir kabus. Mevduatçı için ne kadar iyiyse, banka için o kadar kötü)
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Yer İmleri