Originally Posted by memorex alternatifbank aylık 1m altı 18.40 ,1m üstü 18.75 +pazarlık ile ne alabilirseniz hangi şube verdi pek mümkün değil gibi bankayı tanıyorum zor
Originally Posted by alikfor hangi şube verdi pek mümkün değil gibi bankayı tanıyorum zor Müşteri temsilcime sordum inanmıyorsan aç telefon oran al. Az yazarım ama yazdıklarım sonuna kadar doğrudur.
Originally Posted by memorex Müşteri temsilcime sordum inanmıyorsan aç telefon oran al. Karalamak bu kadar kolay mı? Az yazarım ama yazdıklarım sonuna kadar doğrudur. hangi şube asla karalamak yok sadece şube sordum ben bakırköy şubeyle çalışıyorum
Originally Posted by alikfor hangi şube asla karalamak yok sadece şube sordum ben bakırköy şubeyle çalışıyorum şubenin önemi olduğunu düşünmüyorum sonuçta oranları banka hazinesi veriyor ,sizde açıp sorun bakalım size ne oran verecekler buraya yazın görelim
Originally Posted by memorex şubenin önemi olduğunu düşünmüyorum sonuçta oranları banka hazinesi veriyor ,sizde açıp sorun bakalım size ne oran verecekler buraya yazın görelim ben 6 yıllık müsterileriyim şimdi mt aradım oda oran veren bölge temsilcisini aradı yok öyle bişey diyor neyse imşallah sizin dediğiniz gibidir
Originally Posted by alikfor ben 6 yıllık müsterileriyim şimdi mt aradım oda oran veren bölge temsilcisini aradı yok öyle bişey diyor neyse imşallah sizin dediğiniz gibidir çok net söylüyorum size YALAN SÖYLEMİŞLER.
Originally Posted by memorex çok net söylüyorum size YALAN SÖYLEMİŞLER. inşallah dediğiniz gibidir ama şube verseniz hakkımızı ararız neyse kolay gelsin
Originally Posted by memorex çok net söylüyorum size YALAN SÖYLEMİŞLER. Sn memorex temdit mi Yen'i giriş mi ben sizi iyi tanırım doğrudur
Forum Rules
Yer İmleri