Sayfa 21/1024 İlkİlk ... 11192021222331711215211021 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by huskoz Yazıyı Oku
    Daha önceden takip ediyordum ama yeni üye oldum.Herkese merhaba.

Nuvo'dan internet üzerinden çok cüzi bir miktar euroyu %1.5 tan 33 günlük bağladım.Oranları fazla araştırmadım.Para boş kalmasın diye bağladım.
    Bankalar avroyu pek sevmiyor...En fazla sizin aldığınız oran...Dolar/avro cephesinde pek dalga görünmüyor...Ben olsam dolara geçip en kötü e-turuncudan %3,5 oranla devam ederdim...2 puan az bir meblağ değil, sizin oranın neredeyse % 125'i... üstelik günlük...bol kazançlar...

Alıntı Originally Posted by serkan Yazıyı Oku
    en iyi faiz oranına sahip bankayı nasıl öğrenebiliriz
    Burada ki paylaşımları takip ederek...

3. ING e-turuncu hesabı piyasada rekabet için iyi olsa da daha önce turuncu hesap açmış ve hoş geldin faizleri bittikten sonra kapatmaya çalışmış ve zorluklarla karşılaştığım için ING yi tercih etmeme kararı aldım. Bu tarz hoş geldin kampanyaları müşterilerin psikolojisine oynayan kampanyalar. Bankalar Optimizasyon yaparlar ve çoğunlukla müşteri ya hoş geldin süresinin bitiş gününü unutur ya da tembellik-üşengeçlik yapar vb.. Sonuçta kazanan Müşteriden ziyade banka olur.

Bir de dolara %3,5 veriyormuş ama bitince bir anda %0,5 veriyor. O günü unutanın vay haline bir de dolarada eft de olmuyor swift ücretleriyle uğraş dur sonra.

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Faizlerle devam edelim. Uzun yazılarınız için daha uygun başlıklar bulunabilir veya açılabilir. Emeğinizin boşa gitmemesi adına burada devam etmeyin; silinecektir.
    teşekkür ediyor ve altın vadeli hesap hakkında oran bilgisi paylaşabilen olur mu yoldaşlar.
    ayrıca burgan 12,00 temdit

5.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    teşekkür ediyor ve altın vadeli hesap hakkında oran bilgisi paylaşabilen olur mu yoldaşlar.
    ayrıca burgan 12,00 temdit
    Şekerbank 3-12 ay %0.40
    İşbank 6-12 ay %0.75
    Ziraat 1-6 ay %0.75
    Akbank 6-12 ay %0.80
    Garanti 1 yıl %0.80
    Kuveyt* 3-12 ay %0.89
    T.Finans* 3-12 ay %0.94
    HSBC 1-12 ay %1.25
    TEB 3 ay %1.50, 9 ay %1.75
    Albaraka* 1 yıl %2.23
    Denizbank: 32-45 gün % 2.40

1 Şubat'taki oranlar böyleydi, fazla değişmemiştir.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Faizlerle devam edelim. Uzun yazılarınız için daha uygun başlıklar bulunabilir veya açılabilir. Emeğinizin boşa gitmemesi adına burada devam etmeyin; silinecektir.
    Anlaşıldı....

üstad teşekkürler. ben ilave yapayım teb 2,00 hali hazır. denizbank fiziki alıp fiziki veriyor mu acaba (külçe) tabelada en iyi oran o gözüküyor.

8. Benim yazdıklarım websitesi oranları, pazarlıkla arttırılabilir muhtemelen.

Fiziki ancak kiloluk külçelerle mümkün. Ancak fizikiyi sanala çevirmeleri gerektiği için, başta ve sonda birkaç gün vadesiz bekleme durumu olur (kasada yatan külçe faiz kazanamaz. ne sizin ne banka adına). Bir de, teslim edeceğiniz sertifikalı bir külçe olmalı.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Sayfa 21/1024 İlkİlk ... 11192021222331711215211021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •