Sayfa 110/2460 İlkİlk ... 10601001081091101111121201602106101110 ... SonSon
Arama sonucu : 19677 madde; 873 - 880 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    artık bence ilk hedef 88-92 aralığı...95 lerden yaşadığımız tepki hareketi 97-97500 aralığına ulaşmamızı sağlayabilir, ama aşabilir miyiz, sanmıyorum.
    dün tepki ile 98.500 e geldik...bugün açılışla birlikte aşağı gelmesini ve 97500 ün direnç olarak çalışmasını bekliyorum.

dünkü beklenenden çok yüksek faiz artışı ile seçime kadar doların sürpriz yapması engellenmiş oldu...ancak 4,5 üstüne atan dolartl orta vadede ekonomiye yeterince zarar verecek. seçime kadar 4,5-4,8 arası dalgalanma bekliyorum dolartl de.

asya borsaları negatif..abd ve avrupa futures lar da eksi...yani global olarak bugün borsalar olumsuz olacak görüntüsü var.

öte yandan, em ler büyük baskı altında...hindistan gibi en güçlü em lerden biri bile abd nin faiz artışlarında daha yavaş olmasını "rica" etmiş...arhantin 50 milyar gibi bir standby anlaşması yapmış...sanırım em krizi oldukça yakınlaşmış durumda.
    Son düzenleme : Cautionary; 08-06-2018 saat: 09:38.

ABD Merkez bankası Fed'in dün yayınladığı rapora göre ABD hane halkının net serveti bu yılın ilk çeyreği sonu itibariyle tarihsel olarak yeni bir rekor kırarak, 100 trilyon barajını geçerek 100.768 trilyon dolara ulaştı.

https://www.federalreserve.gov/relea...0180607/z1.pdf

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    dün tepki ile 98.500 e geldik...bugün açılışla birlikte aşağı gelmesini ve 97500 ün direnç olarak çalışmasını bekliyorum.

dünkü beklenenden çok yüksek faiz artışı ile seçime kadar doların sürpriz yapması engellenmiş oldu...ancak 4,5 üstüne atan dolartl orta vadede ekonomiye yeterince zarar verecek. seçime kadar 4,5-4,8 arası dalgalanma bekliyorum dolartl de.

asya borsaları negatif..abd ve avrupa futures lar da eksi...yani global olarak bugün borsalar olumsuz olacak görüntüsü var.

öte yandan, em ler büyük baskı altında...hindistan gibi en güçlü em lerden biri bile abd nin faiz artışlarında daha yavaş olmasını "rica" etmiş...arhantin 50 milyar gibi bir standby anlaşması yapmış...sanırım em krizi oldukça yakınlaşmış durumda.
    http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...-nerede-23712/

Gelişmekte olan ülkeleri mercek altına almış.

4. Sayın deniz 43 ve sayın Cautionary emeklerinize, bilgilerinize ve öngörülerinize sağlık, teşekkür ederim. Bu foruma yeni üye oldum sayfanız diğer sayfalardan olumlu anlamda çok farklı, teşekkürlerimi sunarım. Yazdığınız sürece zevkle okuyacağım.

ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Nyks Yazıyı Oku
    Sayın deniz 43 ve sayın Cautionary emeklerinize, bilgilerinize ve öngörülerinize sağlık, teşekkür ederim. Bu foruma yeni üye oldum sayfanız diğer sayfalardan olumlu anlamda çok farklı, teşekkürlerimi sunarım. Yazdığınız sürece zevkle okuyacağım.

Hoş geldiniz.

https://www.cbo.gov/publication/53651#section0

ABD Kongresi Bütçe Ofisi,Nisan ayında yaptığı revizyon ile ,bu yıl ile sınırlı kalmak üzere ABD ekonominin normal büyüme sınırlarının dışına çıkarak 2018 yılında %3.3 büyüyeceğini öngördü(Benim yılbaşında yaptığım projeksiyon da %3.3-%3.4 idi)

''In CBO's projections, real GDP expands by 3.3 percent this year and by 2.4 percent in 2019. It grew by 2.6 percent last year. Most of the growth in output in the next two years is driven by consumer spending and business investment, but federal spending also contributes a significant amount this year. After averaging 1.7 percent from 2020 through 2026, real GDP growth is projected to average 1.8 percent in the last two years of the 2018-2028 period''

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    diğer long daha önce hiç diğer shortu geçmiş miydi hatırlamıyorum,dikkat çekici..............
    Bilmediğim için soruyorum, diğer long diğer shortu geçerse ne olabilir, nasıl yorumlanır

8.  Alıntı Originally Posted by Nyks Yazıyı Oku
    Bilmediğim için soruyorum, diğer long diğer shortu geçerse ne olabilir, nasıl yorumlanır

genelde ayı piyasasında olur durum, ki zaten ayı piyasasındayız.......

Sayfa 110/2460 İlkİlk ... 10601001081091101111121201602106101110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •