Sayfa 568/1006 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    579
     Alıntı Originally Posted by asman35 Yazıyı Oku
    Bankacı ne diyorsa,tersini uygulamalı.Fırsatını yakalarsa acımadan öper.Bunlar aracı kurumların tavsiyede bulunan broker yada uzman ekiple aynı famılyadan.Aman deyim.Zaten yıllarca faize baskı ile karllıklar Max.edildi,mevduat sahipleri üzerinden.Acımamak lazım.Hatta mevcut faizler dövizi sadece tutabiliyor.İndirmeye bile mecali yok.
    Bu şartlarda mümkün mertebe kısanın kısası.Seçim sonrası faizleri düşürsünler.Sonucuna katlanırlar.Yüzde ellinin üzerıne dolarizasyon anında çıkar.Türk milleti bu işi öğrendi artık.Bedava kimse kimseye bedava mama vermiyor.Herşeyin bedeli var.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen yoldaş,günlükten şaşmıyorum yıllardır,yılanoglunu düşükten yakaladımmı çakıyorum alsatı ;)
    Son düzenleme : OKTAY; 09-06-2018 saat: 18:25.

2. Uyanik enpara hemen kredi faiz oranlarini guncelledi ama mevduat oranlarini guncelemedi. Yuzde 13 le gunlukte bekliyorum. Baya düşük kaldi.

3. Net oran mı bu?
    Değilse net'i kaç oluyor acaba

Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    Bpp % 17.1510 aracı kurun oran

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Vakıfbank ARI hesap ta günlük %16 bağlatmıştım dün %16,75 e çıkmış ama benimkini %16 ile devam ettirmişler neden acaba bilen var mı? Yani hesabı açtığımız gün hangi oransa hep o aynı oranla mı devam edecek acaba? Cepteteb ve enparadaki hesaplar gibi oran artışları yansıtılmayacak mı? bilen var mı bu konuyu?
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    evet malesef aynı oranla devam ediyorlar...
    ben pazartesi açtım % 15 den.

salı 16 oldu. iki gün sonra 16.75

kapatıp yeniden açsam 14,50

günlük işleyen 100 günlük vadeli hesap. değişmez.

Evr Guest
     Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    Uyanik enpara hemen kredi faiz oranlarini guncelledi ama mevduat oranlarini guncelemedi. Yuzde 13 le gunlukte bekliyorum. Baya düşük kaldi.
    Enpara ve Cepteteb büyük bankaların verdiği kampanyalı faizleri standart faiz olarak sunduğu ve 32 gün vadelilerde güncel oranlarla yenilemesi açısından büyük bankalara göre baya cazip. Şubeye gitmeden müşteri temsilcisini aramadan pazarlık yapmadan yenilenmesi net vakit tasarrufu. Ancak şu son dönemde faizleri bir türlü yükseltmediler gitti. Enpara günlük zaten düşüktü, TEB marifetli biraz artırdı ama hala olması gerekenden düşük, 32 günlükler ise hepten düşük, inatla artırmıyorlar hala. Uzun süredir pazarlık yapmadan küçük bankalardan veya kampanyalı büyük bankalardan 100k için 14-15 arası oranlarla internetten yeniliyordum vadeleri. Bu ay çıkıp tek tek dolaşmak şart oldu gibi görünüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    Uyanik enpara hemen kredi faiz oranlarini guncelledi ama mevduat oranlarini guncelemedi. Yuzde 13 le gunlukte bekliyorum. Baya düşük kaldi.
    teb di burgan dı vs vs varken neden enpara ki sn feveran?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Cunku yalin ve yakisikli.
    Cunku masraf komisyon yok.
    Cunku bosda kalan para yok.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cunku yalin ve yakisikli.
    Cunku masraf komisyon yok.
    Cunku bosda kalan para yok.
    Syg,
    Etsiz, salçasız, tuzsuz, yağsız kuru fasulye haşlama gibi desek uygun olur mu?

Sayfa 568/1006 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •