O kadar Devalasyon oldu
Cari Açık Buna Rağmen bana mısın demedi ...
Yandık ki ne yandık....
O kadar Devalasyon oldu
Cari Açık Buna Rağmen bana mısın demedi ...
Yandık ki ne yandık....
Blue Rock , Mike Harris:
Muhalefetin seçimleri kazanması biz yatırımcılar ve fon yöneticileri tarafından daha olumlu karşılanır. Zira merkez bankasının bağımsızlığı önündeki engeller kalkmış olur.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Başımıza dertler açan aşırı hormonlu büyümeye halen övgüler saçılıyor, yeterince ders alınmadığına şüphe yok.
İşte zurnanın zırt dediği yer.Adamlar planı programı yapmış.Reise oy vermeye devam ederseniz kısık ateşte önce soğanlar öldürülür vs)))))) diyorlar.Gavurlar londrada reisin verdiği ekonomi dersine çok kızmışlar o belli oldu iyice.Sanıyorum AKP ve reis ya bu seçimde ya da akp için hezimetle sonuçlanacak belediye seçimleri sonrası yapılacak erken seçimle geçmiş zaman partileri topiğine gidecek.Sanırım anavatan partisi ile ,adalet partisi yanında bir yere koyarlar akp yi.
))))))))Artık gavurlar da iç dinamikler de önümüzdeki maçların hesabında, bu maç bitti bence.
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 2 milyar 480 milyon dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tahvil son dün % yüksek düşük
2 yıllık tahvil 18,81 18,72 0,48 18,81 18,72
5 yıllık tahvil 16,05 15,93 0,75 16,11 15,98
10 yıllık tahvil 15,29 15,01 1,87 15,29 15,17
gösterge faiz 18,81 18,72 0,48 18,81 18,72
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri