20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Serdar tamamen kendi görmek istediği perspektiften görüyor olayları, maalesef onun perspektifinin hem açısı çok dar hem de yapay bir oluşumdan ibaret, Organize Suçlarda görev yapmış Jandarma'da iken ama burnunun ucunda cereyan eden organize bir suçu görmekten aciz maalesef
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Son 7 ayda HALKB hisselerim %30 a yakın zarar yazdı, taşımaya devam ediyorum. Yıl sonunda bakalım nasıl olacak hisse? Öte yandan BİST'e ayırdığım portföyümün geri kalan %50 si nakitte kalmaya devam ediyor ve günlük hesapta yatıyor, yıllık brüt %17.75 faizden günlük faiz ödenip anaparaya ekleniyor, sonra yeni bakiye tekrar günlüğe yatıyor.
Evet malesef öyle gibi .. İki devresi benim yanımda çağdaş , modern zıpkın gibiler![]()
Hocam bende size katılıyorum ...obamanın bu gizli izin durumu gerçekse , kesinlikle halk bankası verilecek cezadan ya yırtar yada en az numunelik bir ceza alır ... Çok önemli bir çıpa bu eğer kullanmak isterse yetkililer.
İnşallah hocam , bu gelişmeler bile Mutlu ediyor bizi ... Korkumuzdan mutluluklarımızı bile dile getiremez olduk..Nasıl bir demokrasi içinde yaşıyorsak ... İnce ince cesur yürekler çoğalıyor ... Azıcık birşeyden bile yani özgürlük noktasını Nasıl özlemişiz .. İnşallah geçici olmaz.. demokrasi içinde kimseyi rencide etmeden dilediğimizi söyleriz .. Çok özledik çok. Hayatı karın doyurmak , araç sürmek vs. ile eş değer tutanlara bir şey diyemem tabiki .
2014 yılıydı 13.50 den Hulk alıyor ... 14.65 den satıyordum .. En fazla 15.10 falan yapıp geri dönüyordu ... İki kez yaptım bu tradeyi ... Üçüncü kez bir daha aldım .. Bu kez elimde kaldı ve 14.65 görmedi o tarihlerde artık ... 11.05 gibi geri verip totalda zarar yazmıştım ... Ey gidi günler hey
Devleti yönetenlerle tamamen ayrı düşüncede , ayrı dünyaların insanları olduğumuz halde , paramızı dövize , mevduata yatırmadık ... Ekonominin dişlileri dönsün , devletimiz büyüsün istedik ... Ama onlar koltuklarını sağlamlaştırmak için biz yatırımcıları sinek gibi görüp , bozuk para gibi harcadılar , hiç sahip çıkmadılar .. Şimdi bu cennet ülkenin topraklarından bereket fışkırtmak ve biz yatırımcıların korunması için yeni umutlara , yeni yönetimlere , yeni enerjiye ihtiyacımız var ... Biz bunlara mahkum değiliz ... Susarsanız daha çok sırtınıza binerler .. Uyanmak gerekiyor .. Türkiye'min topraklarını helal süt emmiş her Türk insanı korur kollar , daha iyisini yapar .. hiç kimse kaygılanmasın korkmasın .. Kanımızın son damlasına kadar mücadele ederiz bu vatan için .
Yer İmleri