Sayfa 298/1032 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. son 52 haftada, bu yıl başından beri, son ayda usd bazında en çok kaybettiren borsa türk borsası.arjantinden de kötü performansı var.

bakalım nerde tepecek, ne zaman tepecek, nereye kadar tepecek.

2.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Trend Bey, BİST'te birçok hisse inanılmaz değerlerde fiyatlanıyor. Siz neden hala nakitte tutuyorsunuz %50'yi? Daha da mı aşağı beklentiniz var?
    neymis o inanilmaz degerde fiyatlanan hisseler?

3. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Bu faiz oranlari ile borsaya talep artmasi neredeyse imkansiz. Su anda mevduatin getirisi borsanin getirisine esit. Bu durumda yatirimcilar neden riksiz ve guvenli faiz varken risk alip borsaya yatirim yapsinlar.

Su anda borsanin fk si 6.8 yani yuzde 15 16 civarinda bie getiri sunuyor. Mevduat faizleri su anda bundan daha fazla getiri sagliyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu faiz oranlari ile borsaya talep artmasi neredeyse imkansiz. Su anda mevduatin getirisi borsanin getirisine esit. Bu durumda yatirimcilar neden riksiz ve guvenli faiz varken risk alip borsaya yatirim yapsinlar.

Su anda borsanin fk si 6.8 yani yuzde 15 16 civarinda bie getiri sunuyor. Mevduat faizleri su anda bundan daha fazla getiri sagliyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben bu hesabı beğenmedim. Borsa getirisi dediğiniz hisse senedinin fiyatındaki artış ise mevduata göre berbat durumda. F/K oranıyla bir şey hesaplamışsınız ama karın tamamı temettü olarak dağıtılmıyor ki, yani mevduattaki gibi cebe giren bir şey yok. Örneğin halkbankın F/K oranı kaç getirisi (götürüsü) kaç?

7. Bu arada hisse dipleri kokluyor yine, gözü aşağıda, daha ne kadar düşecek merakla takip ediyorum.
    Bir ilginç nokta şu, beş nisandaki yüzde 18 artı yaptığı ve işlem hacmi rekoru kırdığı günden sonraki en düşük işlem hacmi bugün oldu, bir süredir hacim düşüyor zaten. Günlük marj da iyice daraldı. Kısaca hisseyi uyuttular yine. Daha önce bu tür dönemlerden sonra sert çıkışlar yaparak hisseye ilgi çektiler ve silkeleme yaptılar. Yine benzeri olabilir, hızlıca ve yüksek işlem hacmiyle bir miktar prim yapabiliriz. Hisse böyle uyuşuk cansız davrandıkça daha da dikkatli izlemekte fayda var.

8. Evet, 4 Nisan'dan bu yana en düşük işlem hacmi gerçekleşti bugün. Prensip olarak en tepede ve en dipte ya çok yüksek işlem hacmi oluşur ya da son derece düşük. Böyle bir gelişmeye kulak vermek icap eder. Gün içi dip seviyemiz 7.07 de dün oluştu ama bu seviye kalıcı mı geçici mi onu bilemiyoruz. 17 Mayıs 2013 de 12 dolar eden HALKB hissesi 1.5 dolar düşmüş durumda, dolar bazında %88 düşmüş son 5 yılda.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 298/1032 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •