Sayfa 598/1006 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    forumun bu kısmı dünya üzerinde mi yoksa mars'ta falan mı? arkadaşlar dolar 4.46'dan 4.57'ye çıktı, %2.5 civarı arttı 2 günde. %18 tl mevduat faiziyle 32 günde %1.3 net alırsınız. uyanmayanları uyandıralım
    23 mayıstan itibaren mevduat önde. Sizin dediğiniz tepe ve dipleri bulmak oluyor. Onuda yapabilecek insan olduğunu düşünmüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Merhaba,
    ben kapamak istedim bu hesap kapatılamaz şubenizle görüşün diyor.
    Neyi yanlış yapıyorum acaba.
    Bakiyeyi Vadesize Aktarıp Öyle Deneyin.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    teb marifetliyi kapadım açtım arkadaşlar 17.50 oldu,rahatlıkla deneyiniz.
    15,50 ye düştü yanlış ne yaptık ki ?

4.  Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    Aktif, ziraat ve garanti de olsa imiş daha iyi olurdu.. Yine de emek için teşekkürler..

5.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    15,50 ye düştü yanlış ne yaptık ki ?
    önce hesaplar bölümünden marifetli hesabı seçin(vadesiz olan değil) sonra sağda hesap işlemleri tıklayıp hesabı kapat dedim,ardından vadeli hesap bakiyesinin nereye aktarılcağını sordu aşağıda kutucuk taahhüt ederim gibisinden devam edip kapadım,sonra sıfırdan marifetli hesap açtım.

6.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Aktif, ziraat ve garanti de olsa imiş daha iyi olurdu.. Yine de emek için teşekkürler..
    Aktif Mevduat Olmadığı İçin Eklemiyorum,Ziraat Ve Garanti Vardı Sildim Komik Rakamlar Veriyorlar.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    önce hesaplar bölümünden marifetli hesabı seçin(vadesiz olan değil) sonra sağda hesap işlemleri tıklayıp hesabı kapat dedim,ardından vadeli hesap bakiyesinin nereye aktarılcağını sordu aşağıda kutucuk taahhüt ederim gibisinden devam edip kapadım,sonra sıfırdan marifetli hesap açtım.
    Ben bu işlemi 8 kez denedim, hepsinde de '' şubeniz den işlem yapınız yada 0800 dan '' yazdı. Yani marifetliyi netten kapatmadı. Ayrıca , müşteri temsilcisini aradım ve kapat - aç yapmasını yeni orandan faydalanmak istediğimi söylediğimde - mümkün değil- dedi. Zaten şu anda burgan ve vov daha iyi.

Gösterge Tahvil ne durumda ?

Sayfa 598/1006 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •