Sayfa 638/1027 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Haruni Yazıyı Oku
    Kanalla ilgili dusuncelerimiz ayni benim demek istedigim bu kanallar bile bunlar dillendiriliyorsa CRASSSSHH yakindir...
    Yok zaten sizinde düşüncenizin ben.mle aynı olduğunu anladım yorumum hala anlamamış olan varsa onlar içindi.

Bu arada bu işin sonu nerede biter diye oradan buradan bilgi almaya gerek yok bu işin sonu karakolda bitecek başka yolu yok. Enflasyonu patlatıp YÜKSEK BÜYÜME ısrarı geçmişte nelere mal olmuşsa aynısı olacak ama tek farkla, Türkiye aynı Türkiye değil DOĞRU çünkü tarihinde abbas dönemindeki kadar tüm birikimlerini satıp bu kadar BORÇLU hale gelmemişti. Kısacası geçmişte olanlar ne ise aynısı olacak derken GİREN çok daha büyük olacak ve çıkarmasıda geçmişte olanlardan çok daha zor olacak belkide büyük AMELİYAT gerekecek.

Alıntı Originally Posted by Haruni Yazıyı Oku
    Kanalla ilgili dusuncelerimiz ayni benim demek istedigim bu kanallar bile bunlar dillendiriliyorsa CRASSSSHH yakindir...
    CRASSSSHHH ın patenti bana aittir.!!!!
    CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

xxnadu11 Guest
    Sanki bu fiyatlamalar rte nin tekrar secileceginin fiyatlamasi gibi...
    Gidisat bu fiyatları bir daha göremeyeceğiz gibi..
    (Yukari aşağı gelmeyecek)

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Maaş yattı Alalım mi

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Başkanım benzinde ötv den feragat litrede kaç kuruş oldu? 75 falan oldu mu. ?
    Yok brent petrol 79 lardan geri geldi o yuzden halen 30 lu kuruşlarda

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu arada bu işin sonu nerede biter diye oradan buradan bilgi almaya gerek yok bu işin sonu karakolda bitecek başka yolu yok. Enflasyonu patlatıp YÜKSEK BÜYÜME ısrarı geçmişte nelere mal olmuşsa aynısı olacak ama tek farkla, Türkiye aynı Türkiye değil DOĞRU çünkü tarihinde abbas dönemindeki kadar tüm birikimlerini satıp bu kadar BORÇLU hale gelmemişti. Kısacası geçmişte olanlar ne ise aynısı olacak derken GİREN çok daha büyük olacak ve çıkarmasıda geçmişte olanlardan çok daha zor olacak belkide büyük AMELİYAT gerekecek.
    https://m.youtube.com/watch?v=gKJaULg56Kw
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 638/1027 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •