Sayfa 645/1027 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Haruni Yazıyı Oku
    Aynen öyle... Bizde bayram sekeri almayalim mi abi?
    Sabah erken maaşı çekip dolar akan sekeride tatlıyıda çıkardı

2.  Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    ya onların çoğu bıyıklı yabancı ise...
    http://www.bloomberght.com/haberler/...sini-tamamladi

ki öyle zaten. elin hollandalısı gelip burda niye avm kursun kafayı peynir ekmeklemi yedi. borsanında ciddi bir kısmı gene böyle. nasıl az vergi vermek için Türkiye'deki bütün yatlar ABD'den kayıtlı bunlarda aynı hesap.

3. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Originally Posted by thejackalav.
    Teknik olarak gün aralığı... Max. 4,6520 min. 4,4910..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu defa maximumu takmadı
    Bu başlık Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz başlığı

Biri hisse senetçi diğeri faizci tarafından bi dolu beyan var
    yasak değil tabiki

umarım bu başlığı okuyup dolar almak isteyen ya da dolar alıp taşıyanlara bu arkadaşların bir faydası oluyordur

ALDIĞI POZİSYON'dur adamı konuşturan..

Demek istediğim açık; tuttuğun pozisyon söylemlerine bulaşır ve kişileri manipüle edersin..

Örneğin sn bahri buna iyi bir örnek olacaktır, istemesine rağmen bir türlü dolar alamadı..
    gözlemim bu..

her koyunun kendi bacağından asıldığını biliyoruz
    ama başlığın ruhuna aykırı bazı şeyler..

4.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bu başlık Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz başlığı

Biri hisse senetçi diğeri faizci tarafından bi dolu beyan var
    yasak değil tabiki

umarım bu başlığı okuyup dolar almak isteyen ya da dolar alıp taşıyanlara bu arkadaşların bir faydası oluyordur

ALDIĞI POZİSYON'dur adamı konuşturan..

Demek istediğim açık; tuttuğun pozisyon söylemlerine bulaşır ve kişileri manipüle edersin..

Örneğin sn bahri buna iyi bir örnek olacaktır, istemesine rağmen bir türlü dolar alamadı..
    gözlemim bu..

her koyunun kendi bacağından asıldığını biliyoruz
    ama başlığın ruhuna aykırı bazı şeyler..
    burada dolar yükselsin dışında bir yorumun hoş karşılanmadığını biliyorum o yüzden bu yazıdan sonra da kesinlikle bir daha buraya yazı yazmam ben bilimin yanındayım sıkı mali politika olmadıktan sonra dolar yada faizin yükselmesi gerçek bir ekonomik dengelenmeyi asla sağlamaz dolar almak mesele değil tek bir tuşa bakar eğer inancımız azalırsa bizde dolarcı oluruz ayrıca ben asla dolar düştüğünde buraya gelip dolar şelale oldu tarzı tahrik edici bir yorumda asla bulunmadım ancak dolar çıktığında tl cilere dolaylı yoldan aptal salak yorumları yapıldığını da defalarca burada şahit oldum ayrıca pozisyonudur adamı konuşturan lafınıza sonuna kadar katılıyorum o yüzden sürekli burada aman faiz artmasın yorumları yapılıyor

Ve birde dolar yükseldiğinde burada olan, düştüğünde ise bu başlıktan kaybolanları da ilave etmek lazımdır sevgili Epikurus..

Not: yinede belirtmeden geçemeyeceğim, ben Bahri kardeşimizi hariç tutuyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    burada dolar yükselsin dışında bir yorumun hoş karşılanmadığını biliyorum o yüzden bu yazıdan sonra da kesinlikle bir daha buraya yazı yazmam ben bilimin yanındayım sıkı mali politika olmadıktan sonra dolar yada faizin yükselmesi gerçek bir ekonomik dengelenmeyi asla sağlamaz dolar almak mesele değil tek bir tuşa bakar eğer inancımız azalırsa bizde dolarcı oluruz ayrıca ben asla dolar düştüğünde buraya gelip dolar şelale oldu tarzı tahrik edici bir yorumda asla bulunmadım ancak dolar çıktığında tl cilere dolaylı yoldan aptal salak yorumları yapıldığını da defalarca burada şahit oldum ayrıca pozisyonudur adamı konuşturan lafınıza sonuna kadar katılıyorum o yüzden sürekli burada aman faiz artmasın yorumları yapılıyor
    Sayın bahri yazımı lütfen iyi okuyun
    sizin dolar alamadığınızı, ama sürekli almak istemenize rağmen alamadığınızı belirttim.

ben sizinde mağdur olduğunuzu düşündüm

manipüle eden değilsiniz
    üzgünüm ama manipüle edilensiniz.

yazıp yazmamak konusu kişisel bir şey bilemem..

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ve birde dolar yükseldiğinde burada olan, düştüğünde ise bu başlıktan kaybolanları da ilave etmek lazımdır sevgili Epikurus..

Not: yinede belirtmeden geçemeyeceğim, ben Bahri kardeşimizi hariç tutuyorum..
    Kıymetli dostum katılıyorum
    Sayın bahri konusunda söylediklerinde aynen doğrudur.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu defa maximumu takmadı
    Arada yanılabilirim tabii.. Ancak 4,5120 üzeri balon olabilir ki. 4,6820 kısa pozisyon açtım.. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 645/1027 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •