Originally Posted by
bitpire
BİRADER NE ATIP TUTMASI, ÖNCE BİR TÜRKÇE ÖĞREN, ne anlatmaya çalışıyorsan doğru DÜZGÜN ANLAT NE dediğini anlayalım, yalan mı söyleyeceğiz sana? ne atıp tutması. mevcut hisse ve rüçhanlarımın yanında ek baya çok rüçhan aldım, geçen gün de parayı hesabıma gönderip telefonla talimat verdim 3 saniye içinde hisse olarak hesabımda ykbnk.e olarak görünmeye başladı. alım satım yapmadım satışa konu mudur değil midir bilemem, kurum elemanı istediğiniz gibi alıp satabilirsiniz dedi. olay bu.
Turkce'yi senden mi ogrenecegim birader??? Atip tutuyorsun, acik ve net..O kadar tane tane anlattik, halen anlamiyorsan bu senin problemin.... Millet burada arbitrajdan bahsediyor biz de oyle hir seyin yapilan hesapla mumkun olamayacagini anlatiyoruz.. Ruchanlarin bedelini odedikten sonra ,bunun senede donusmesinin aktif olarak ruchan tahtasinin kapanisina mutakiben gerceklesebileceginden bahsediyoruz. İnsanlari, ellerindeki ruchani, (hemen satilabilecek sekilde) eski tip senede cevirbilseydi, ruchan kapanis tarihinin bir anlami olmayacagini soyledik. Ruchan tahtasi kapanmadan, bedelini ödediğiniz eski tip senedin satiminin mumkun olamayacagini, ancak ruchan tahtasi kapandiktan sonra olabilecegini belirttik.. Defalarca tekrar ettik. Daha senin anlaman icin nasil bir Turkce kullanmamiz gerekiyor???? Sorun kullandigim Turkce'de degil, senin konuyu bir turlu idrak edememende.. Sanmiyorum ama belki bu sefer birseyleri anlamissindir. Halen anlamadiysan bu isler sana gore degil demektir. Sen once yazilanlarin ne anlama geldigini sakin kafayla anlamaya calis , sonrasinda ahkam kes.. Her kim bu sekilde sallamasyon bilgi vermeye calisirsa yaptigi yanlisi yuzune vuracagim boyle..Neyse , yadirgamiyorum artik, her baslikta bir iki kisi her zaman cikiyor napalim.
Tereciye tere satmaya kalkmayin
Haydi selametle
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toprağımızın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa,Toprağın Altında Yatmayı ŞEREF Sayarız...
Yer İmleri