BUisin bokunj cikardilar bahceli yine secim diyor uyum saglanamazsa. Bu borsa duzelir mi artik?
BUisin bokunj cikardilar bahceli yine secim diyor uyum saglanamazsa. Bu borsa duzelir mi artik?
YAZDIKLARIM KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR!!!
Kademelere baktım da bugün 2.33-2.34 kapayacak gibi duruyor bence dipten 2.25 ile döndü zaten çok az işlem olmuş bu kademede, 2.28 de işe panikçilerden bayağı almışlar Ama asıl şu an an ağırlıklı işlem 2.31-2.32 kademelerinde. Ve üstte 2.33 te de bekleyen emirler var, bence döndü.
201806191710_YKBNK_Kdm.jpg
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
2.32 doymadılar sata sata
ellerindeki malı satmadıkları için problem yok
bunların eline mal verecen önce eğlensinler bir güzel
seçimden sonra açık kapatcaklar ya
bizde aldıklarımızı tabana döküleceğiz ya onun kafası var tahtada .
yazın biraz daha 2.30
2.32
2.32
bize 2.60 altı her yer al sizede sat ahahahaha
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
2.30 dan alan yatırımcı , eski değere orantılarsak ; bölünmeden önceki fiat kaçta almış olur ?
Arkadaslar
YKB nin eurobond unu almak uzereyim. Bond un son gunu 3 aralik 2018 ve bugun alirsam getirisi %7 ve dolar cinsinden bu
Derecesine baktim BBB- diyor oldukca iyi ama kuskularim var cunku bu kadar derecesi iyi bir kurum nasil faizi bu kadar yuksek daha dogrusu bond fiyati dusuk olabiliyor?
Bir de BDDK nin 3 ayda bir bankalar hakkindaki raporu nasil bulurum? Yada YKB hakkinda bilmem gereken bir sey varmi?
EDIT: YKB hakkinda BDDK sitesine baktim ama hep genel bilgiler banka spesifik bilgi yok
Yer İmleri