Originally Posted by
ciko45
Sayın Hayat ve selimtogrul ustalara teşekkür ederim...
Mevcut C.Başkanımızın kazanması halinde patlayacağı aşikar...bunu fırsat olarak kullanacağım....benim fikrim acizane...ytd.
Sayın çiko45;
Öncelikle, nezaketiniz için çok teşekkür ederim, Ancak bana usta dediğiniz anda burada emek harcayan birçok insana, üstada saygısızlık etmiş oluruz diye düşünüyorum, lütfen bana, çırak yada acemi benzeri bir sıfatla hitap ediniz eğer bir sıfat kullanayım derseniz. Benim üstadlarımın yanında bu sıfatı taşıma hakkım olacağını düşünmüyorum
Her ne kadar patlayacak, uçacak yada kaçacak tarzındaki söylemleri borsa için kullansalar da, içinde bulunduğumuz bu durum, çok ucuz fiyatlara düşmüş birçok hisse için alım fırsatı yarattığı doğru, günlük işlemin bile uzun vadeli olarak algılandığı bu ortamda benim vade diye düşündüğüm 1 ay komik gelebilir. O yüzden fırsat elinizde patlamasın dikkatli olunuz.

Originally Posted by
bat56
Millet ittifakı ve sayın İncenin kazanacağı kesin gibi. yukarı füze gibi gideriz.
Kimin kazanacağından çok ülkenin neyi kazanıp kaybedeceği, 1 yıl sonra, 3 yıl sonra gelenin gideni aratmayacağı, herkesin adilce paylaşıp bölüşeceği bir ülke ve onun cumhurbaşkanı nın kazanması dileğiyle diyeyim.
Kaz*****n neleri feda edebileceği yada kaybedenin neleri yapamayacağı bir ülke biraz daha sorgulanması gereken bir durum.
(Biraz siyasi arenaya kaydım. Başlık sahibi arkadaşımın affına sığınıyorum)
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri