Sayfa 672/1006 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by MURAT64 Yazıyı Oku
    bu kişiler sonra çıkar biz neden kuzey kore olamıyoruz derler kuzey köredeki milliyetçiliğin zerresi yok bizde adam dolar almış kazanım diyor dolarınla ülke olamazsın seni dolarların korumaz
    Az disini sik troll gardasim reis bizi kuzey kore yapacak allahin izni inayetiyle. Tabi bu arada kuzey disa acilip guneyle birlesirse bizi gecmis olur

2.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    seçimde bence İnce kazanır ve meclis millet ittifak + hdp bloku eline geçerse o zaman bence dolar ve faizlerde bir gevşeme görülür...ama Erdoğan ve cumhur ittifakı olursa bence yandı gülüm keten helvam diye düşünüyorum.
    bunlar tamamen siyasi görüşünüze göre arzu ettiğiniz bir tablodur.

ifadenize en yakın hadise 2015 haziran seçimlerinde olmuştur. sonuç ? kurlar ve faizler artmıştır.

kasım 2015 seçimlerinde ne olmuştur ? söylediğinizin tersi olmuştur. sonuç ? kurlar %10 değer kaybetmiş, faizler düşmüştür..

bir yorum yapıyorsanız veriye dayalı olsun..

veya deyinki böyle olmaz ama böyle olmasını arzuluyorum..

ytd.

syg,

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    bunlar tamamen siyasi görüşünüze göre arzu ettiğiniz bir tablodur.

ifadenize en yakın hadise 2015 haziran seçimlerinde olmuştur. sonuç ? kurlar ve faizler artmıştır.

kasım 2015 seçimlerinde ne olmuştur ? söylediğinizin tersi olmuştur. sonuç ? kurlar %10 değer kaybetmiş, faizler düşmüştür..

bir yorum yapıyorsanız veriye dayalı olsun..

veya deyinki böyle olmaz ama böyle olmasını arzuluyorum..

ytd.

syg,
    Arada yaşananları atlamamak lazım

Finansbank -> 17,50

4.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Günlük olarak en iyisi o, vadeli bağlarsan 4.50-5 ler var. İng, vakıf, halk, burgan, odea
    burganda günlük döviz vadeli yok..

5.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Bayram öncesi 32 gün için %15 verdi ziraat. İnternet eft limiti günlük 50bin, aylık 100bin. Para çıkışını zorlaştırmak istiyor gibi...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bayram öncesi 32 gün için %15 verdi ziraat. İnternet eft limiti günlük 50bin, aylık 100bin. Para çıkışını zorlaştırmak istiyor gibi...
    parayı çıkarmada sorun yaşatırsa, para oraya gitmek ister mi ?

7. Ekstrada gelen para idi. Bende parayı çektim zaten, eski usül çantada taşıdım. İnanılmaz bir şey...
     Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    parayı çıkarmada sorun yaşatırsa, para oraya gitmek ister mi ?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 672/1006 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •