yalnız piyasada başıboş dolaşan deli gibi para var. nereye saldırsam diye tetikte bekliyor. olumlu bir haber gelse bizimki üç veya dört tavanı rahat çizer. ytd
yalnız piyasada başıboş dolaşan deli gibi para var. nereye saldırsam diye tetikte bekliyor. olumlu bir haber gelse bizimki üç veya dört tavanı rahat çizer. ytd
açıkçılar. krediciler. spekler. traderler ve hatta kumar gözüyle bakan kumarbazlar boşa düştüler. adrenalin tutkunlarının hipofiz bezleri çıldırmış patlama yapmak istiyor. tarihi diplerdeyiz. yarın cumhurbaşkanı kabine açıklaması yaparsa bence şimşek kabinededir o zaman arzular şelale diyorum. ytd
bist 1.98 cent.
Yeniden Selam [emoji847] Benim rüya çıkmadı [emoji17] AFYON bugün 5.27’yi görüp, %9,79 yapıp geri döndü maalesef. Hadi hayırlısı... 🤲
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok dostum senin rüya iyi tuttu valla[emoji23] ben 5.19 dan verip 4.98 den tekrar aldım. Tabi maliyetim yüksek ama zararına verip tekrar aldım. Maliyeti 20 kademe düşürdük yani. Bu piyasada bu yükselişler satış fırsatı olarak degerlendirmek lazım. Tabi 5 dk daha geç alsam daha aşağıdan alırdım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist 50 dende s...ktir etmişler..Böyle giderse bist 100 e geldi...Zaten yabancının ilgisi yok kağıda kendimiz alıyoruz kendimiz satıyoruz. satıyoruz kısmı yanlış oldu zarar kol gibi satamıyoruz anca alıyoruz.. Neyse sabah sabah ağzımı bozdu...
iki gündür hareketliliğin nedeni anlaşıldı BİS50 den çıkarılmış
Sayın Acaibamca ,
sizin portföy nizde bu hisse gerçekten var mı?
Yer İmleri