Sayfa 744/1027 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    dxy yükseldikçe ons düşer..oda grama yansır....tersinde de ons yükselir..unutma..
    Ama onsun tarihi döngüsü yukarı dönecek bu ara diyenler var.Hem ons hem doların çıktığını düşünün bir de ))))))))))

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bence gram altın bu ara baya aklıma yatıyor.
    hiç bulaşmayın..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ama onsun tarihi döngüsü yukarı dönecek bu ara diyenler var.Hem ons hem doların çıktığını düşünün bir de ))))))))))
    ozaman beni ocakbaşında misafier edersin heralde
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    çok yorgun ve morali bozuk duruyor..farkında mısınız? ben mi yanılıyorum?
    Açık farkla mağlup olmuş takım misali uzatmaları oynadığının farkında, bitse de gitsem hesabı yapıyor!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hiç bulaşmayın..
    Cidden mi.Neden .Global kaos zamanlarında ons artmış,dolar da artarsa gramda çok iyi bir şeyler olabilir hissiyatındayım da ,aslında pek altın işinden anlamıyorum.O konuda bilgi veren olursa sevinirim.Neden alınır neden alınmaz gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Açık farkla mağlup olmuş takım misali uzatmaları oynadığının farkında, bitse de gitsem hesabı yapıyor!
    banda öyle geldi dostum..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ohal seçim sonrası kalkacak dedi sunucu neden seçim öncesi kalmıyor diye sorunca kemküm eh uhh hıçkır çıkar dedi konuyu değiştirdi. Sonra geleceğim oraya dedi. Tam komedi ekonomiden eğitime geçti çok mıçınca.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Cidden mi.Neden .Global kaos zamanlarında ons artmış,dolar da artarsa gramda çok iyi bir şeyler olabilir hissiyatındayım da ,aslında pek altın işinden anlamıyorum.O konuda bilgi veren olursa sevinirim.Neden alınır neden alınmaz gibi.
    O zaman para basılıyordu kulaklardan para fışkırıyordu hem abd sen hemde Avrupadan. Şimdi ise paralar piyasadan çekiliyor arada çok fark var. Altın ons bir süre daha zayıf kalabilir.

Sayfa 744/1027 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •