Arama sonucu : 8215 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kelaynak diyorki bireysel emeklilik ile milletin 80 miyarını üttük. Senelerdir söylüyorum BES resmi soygundur BES e yatırılan hangi fonda olursa olsun iddia ediyorum son iki senedir YASTIK altında, sistem dışı tutulan, beş krş faiz alınmamış Dolardan daha az getirmiştir. Allahtan tanıdığım bir kaç çalışan arkadaşımı zorla sokuldukları BES ten çıkardım ve dedimki aynı parayla gidin Dolar alın 2 sene sonra BES tekinden daha fazla Tl niz olmazsa aradaki farkı ben vereceğim ama olursa aradaki farkı siz bana vereceksiniz. Kabul ettiler ama şimdi aradaki farkı bana vermeye yanaşmıyorlar ama olsun maksat abbas ve yandaş takımına o paraları yedirtmedim ya bu bana manevi haz veriyor..

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kelaynak diyorki bireysel emeklilik ile milletim 80 miyarını üttük. Senelerdir söylüyorum BES resmi soygundur BES e yatırılan hangi fon olursa olsun iddia ediyorum son iki senedir YASTIK altında, sistem dışı tutulan, beş krş faiz alınmamış Dolardan daha az getirmiştir.
    Aynen. BES soygundur.

Peki işsizlik fonu nedir

A- İşsizler için yaratılmış bir fondur
    B- İlk amacı işsizler olabilir ama mütahitler için yaratılmış bir fondur

A diyenler parmak kaldırsın !!!

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Aynen. BES soygundur.

Peki işsizlik fonu nedir

O bahsedilen fonda para varmı dır ki bence yoktur hayali ve sanaldır. Kısaca ne A şıkkı ne B şıkkı YANDI BİTTİ KÜL oldu... Allahtan paralı çalışan KÖLE değilimde bu soygun parası benden kesilmiyor.

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Aynen. BES soygundur.

Peki işsizlik fonu nedir

İşsizlik fonu, işsiz kalan her işçiye verilmesi gerekirken, vermemek için kırk takla attıkları, kendileri için yaratılan bir kaynaktır. Yazıktır günahtır.
    Bizim yararımıza sandığımız şeyler sadece görünüşte öyle. İçine girince bu ne dedirten şeyler.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •