Sayfa 621/871 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. banvitin keskinoğlunu alma ihtimalini anlatan bir atasözümüz var
    AYRANI YOK İÇMEYE ATLA GİDER MIÇMAYA banvit önce kendini kurtarsın

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    endeks ekside iken birden bire banvite alışlar geldi...sanırım piyasa yavaş yavaş brf nin keskinoğluyu alma ihtimalini seviyor...böyle kötü bir piyasada insanlar iyi haberlere hasret kaldı..o yüzden de küçük gibi görülen ihtimallere piyasa büyük değerler verebilir...!!!
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ilk ufak tefek kıbırdamalar iyiye işarettir dostlar...sanki piyasa bir şeyler yapacak gibi duruyor...banvitin sığ olma özelliği sayesinde tepkiler oluşabilir...tabi bunları tamamen kendi tecrübelerime göre söylüyrum...bu hisse hala elimde yok dostlar o yüzden de lütfen kimse yanlış anlamasın...
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dün ilk defa bazı olumlu işaretler üretmiş idi bu gün bu saatte ise bu olumluluğu teyit edecek şekilde davranıyor...endeks %0,45 ekside iken banvit hafif artıdadır...sanırım yakın zamanda bir tepki oluşacak görüntüsü var...tabi banvitin bilançoları hala beklenen güzellikte değil ama brf nin keskinoğlunu alma küçük ihtimalinin hatırına bir şeyler yapabilirler görünüyor...
     Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    O olumlu işaretler ne ise ürettiğinde bize de anlatırsanız, benim gibiler sevinir. Aksi halde aklımda başka türden soru işaretleri oluşuyor...
    sayın red kit dostum aslında herhangi gizli saklı ve kendime sakladığım olumlu işaretler yoktu...tam tersine bunu gün be gün topikte paylaştım...öncelikle önemli bir dibi gördükten sonra hızla toparlanması ,daha sonraki günlerde ise endeksten daha sağlam durması ve endeksin pozitif olmaya başladığında hızlıca çıkış isteğine girmesi gibi işaretlere bakarak banvit yakın zamanda tepki vermek istediğini söylemiştim...

bu gün 12,18 i görerek %19 luk bir tepki verdi...neredeyse tavan olmak üzereydi...hisse zaman zaman gevşese dahi tekrardan uygun vakitte tepki vererek yükselmek isteyecektir...artık bunun altındaki neden brf nin keskinoğlunu alma ihtimali mi yoksa 13 tl civarından kottan çıkabileceği söylentisi mi bilmiyorum ...

bakalım piyasa nasıl davranacak ?? bu arada elimde bulunan hisselerde zararım fazla olmasından dolayı satıp banvit alamadığımdan bu hisse hala elimde yoktur dostlar...yine kimsecikler yanlış anlamasın....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. kottan çıkma

kıymetli arkadaşlar bir konuda desteğinizi talep ediyorum. KOTTAN ÇIKMA MESELESİ. Örnek vermek gerekirse benim maliyetim 25 üstü. 13 lü fiyatlarda kottan çıkma durumu olduğunda ben ve benim gibilerin durumu ne oluyor acaba ?
    Teşekkür ediyorum.
    Hem kottan çıkma konusunda genel bir bilgilendirme hemde Banvit özelinde paylaşım yapabilirseniz çok mutlu olurum.
    Saygılar.

4. kottan çıkma konularında pek de bilgim yok dostlar...süreç nasıl işler bilmiyorum...gönlüm kottan çıkmamasından yanadır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by admirer Yazıyı Oku
    kıymetli arkadaşlar bir konuda desteğinizi talep ediyorum. KOTTAN ÇIKMA MESELESİ. Örnek vermek gerekirse benim maliyetim 25 üstü. 13 lü fiyatlarda kottan çıkma durumu olduğunda ben ve benim gibilerin durumu ne oluyor acaba ?
    Teşekkür ediyorum.
    Hem kottan çıkma konusunda genel bir bilgilendirme hemde Banvit özelinde paylaşım yapabilirseniz çok mutlu olurum.
    Saygılar.
    SPK Tebliğine göre Hakim hissedarın (yani özelimizde brf ve katar yatırım holdingin sahibi olduğu TBQ Holdingin) paylarının %98 ulaşması (mevcutta %91,71) gerekiyor. Ulaştığında SPK'ya yeni bir çağrı için başvurulması gerekiyor. Bunun için firma değerinin (ebitda) belirlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu gibi bir kuruluştan rapor alınması lazım. SPK çağrı fiyatının tespitinde bu rapora göre karar verebileceği gibi hissenin son 3 aydaki ağırlıklı ortalamasına göre de karar verebilir. Genel eğilim son 3 ay ortalamasıdır. Ancak SPK küçük yatırımcı mağdur olmasın gerekçesiyle veya belirleyeceği başka nedenlerle çağrı fiyatını daha yüksekte tutabilir.

Bunlar kottan çıkar mı derseniz? Bu fiyatlara rağmen ben çok küçük ihtimal görüyorum. Çünkü brf çok zorda. Brfye ilişkin dış haberleri de takip etmenizi de tavsiye ederim. Saygılar

6. Pasta börek gün sonu işlemler var mı. Teşekkürler.

7. dün işlem hacmi çok yükselmiş idi ,dün tavan olacak zanı ile bir çok kişi atladı ama olmadı...bu yüzden de işlem hacmini düşürünceye kadar banvit belki de bir kaç gün sürecek bir düzeltmeye girmesini bekliyorum...dün bu düşüncemi bir yorum olarak yazdım ama daha sonra gönder tuşuna basmadan sildim...benim yorumum yüzünden düştü suçlamasına maruz kalmaktan korktum..

ama dünkü yorumlarımdan birinde zaman zaman düşse bile sonradan çıkacak cümlem ile düzeltme sürecinin normal olacağını az çok belirtmiştim..bu düzeltmenin sonunu fark edersem burada paylaşırım...çünkü düzeltmenin sonunda tekrardan çıkış tepkisi vermesini bekliyorum..bu tepki tekrardan sert olmasını bekliyorum...

8. geçen günkü 10,26 dan 12,18 e çıkışın benim bakış açıma göre fibosu 10,72 civarı idi...bu fibo oranını gören hisseler genelikle rahatlar ve satış baskısı düşer...tabi bunun ile birlikte işlem hacmini de düşüre düşüre orayı görmesi alış kararı vermek için daha güvenilir oluyordu...dün en düşük hatırladığım kadarıyla 10,78 idi orayı gördükten sonra ciddi oranda toparlandı ..ama açıkçası işlem hacmini biraz daha düşürmesi gerektiğine inanarak alım konusunda çekinceliydim...

ama bu gün bakıyoruz ki banvit 10,78 i yeterli görmüş ve çıkış isteği kazanmış görünüyor...ne yazık ki yakından takip etmeme rağmen net olarak bende emin olamadım o yüzden de burada yazamadım...

geçmişte endekste sıkıntılar yokken fibo seviyesini görmesinden sonra alış kararları verebiliyordum ama endeksin bu aralar riskli olduğu bir vakitte risksiz alımdan emin olmak için bir de işlem hacmi göstergesinden de teyit almak istedim...ne yazık ki bu günkü çıkışı ben de tam anlamı ile fark edemedim o yüzden de kimseye yardımcı olamadım...

umarım elinde bulunduran arkadaşlar kazanıyorlardır veya en azından zararlarını azaltabiliyorlardır...

Sayfa 621/871 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •