Sayfa 180/573 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 4580 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

1. Cocu psv yi şampiyon yapmış ancak
    Avrupada elemelerde elenmiş
    Başarılı birisi değil
    Son 20 yılda löw ü saymazsak zico ve ersun yanal dışında hücum futbolu oynatan hoca olmadı.
    Yalnız bu hollandalı teknik adamların ayarı yok. Reijkard da hollandadan kovuldu ama adam barcayı hem lig hem cl şampiyonu yaptı.
    Kuyt olacaksa bence başarılı olabilir
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    aykut hoca ile alakali, defansif oynatti, hucum oynatti, en cok gol atan takim vs vs

ancak maci seyrederken zevk almiyorum birader. onu napicaz?

ben maclari zevk almak icin seyrediyorum, sadece galip gelip 3 puan alalim diye degil.
    .

Bende yaptığı çok şeyi eleştiriyorum ama burada sorun saygı. Adam bizim eski oyuncumuz ve en kötü donemde bırakmadı sahip çıktı basında durdu , ben bunların hiçbiri dikkate alınmasa bile sırf Fenerbahçe isminden dolayı saygılı olunmalıydı diyorum . Konu bu yoksa eleştirilecek yanı çok ama saygı .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bende yaptığı çok şeyi eleştiriyorum ama burada sorun saygı. Adam bizim eski oyuncumuz ve en kötü donemde bırakmadı sahip çıktı basında durdu , ben bunların hiçbiri dikkate alınmasa bile sırf Fenerbahçe isminden dolayı saygılı olunmalıydı diyorum . Konu bu yoksa eleştirilecek yanı çok ama saygı .
    sayin renktas, ben isin sadece futbol yonune yorum yazdim zaten. saygi ayri birsey. o konuda tamamen sizle ayni seyleri dusunuyorum.

Fenerbahçe : Geçtiğimiz sezon 49 olan ilk günkü kombine yenileme sayımız, bu sezonun ilk günü 1.600'ü geçmiş bulunmaktadır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5. Bu sene ful çekmemiz lazım. Bu bir şans, iyi değerlendirmek lazım.
    Fenerbahçe : Geçtiğimiz sezon 49 olan ilk günkü kombine yenileme sayımız, bu sezonun ilk günü 1.600'ü geçmiş bulunmaktadır.
    Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Fenerbahçe üniversitesiyle ilgili yönetimin aldığı bu karara üzüldüm ..

“Yönetimimiz, bizi bu hedefe ulaştıracak gerekli çalışmaların en mükemmel şekilde tamamlanabilmesi ve akademik faaliyetlerin en üst seviyede yürütülebilmesi için Üniversitemizin, 2018/2019 öğretim yılı olarak öngörülen eğitim ve öğretime başlangıç tarihini bir yıl erteleme kararı almış ve bu konuda Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) müsaadelerine başvurmuştur.”

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

“Yönetimimiz, bizi bu hedefe ulaştıracak gerekli çalışmaların en mükemmel şekilde tamamlanabilmesi ve akademik faaliyetlerin en üst seviyede yürütülebilmesi için Üniversitemizin, 2018/2019 öğretim yılı olarak öngörülen eğitim ve öğretime başlangıç tarihini bir yıl erteleme kararı almış ve bu konuda Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) müsaadelerine başvurmuştur.”
    Hazırlıklar eksik ise 1 yıl sorun olmaz. Yeter ki temel sağlam olsun seneye olsun. Hazırlık aşaması önemli. Bekleriz , ama olsun.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

“Yönetimimiz, bizi bu hedefe ulaştıracak gerekli çalışmaların en mükemmel şekilde tamamlanabilmesi ve akademik faaliyetlerin en üst seviyede yürütülebilmesi için Üniversitemizin, 2018/2019 öğretim yılı olarak öngörülen eğitim ve öğretime başlangıç tarihini bir yıl erteleme kararı almış ve bu konuda Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) müsaadelerine başvurmuştur.â€

ben FB tv den bağış yapan isimlere bakıyordum çok baba bi bağış yoktu bence doğru kararı aldılar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 180/573 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •