Sayfa 375/964 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. çok merak ettim bu ipeke 1 ay önce 5 liranın altında sürünüyormuş ne olduda 8,47 lere çıktı bilen varmı arkadaşlar.

2.  Alıntı Originally Posted by tekno Yazıyı Oku
    çok merak ettim bu ipeke 1 ay önce 5 liranın altında sürünüyormuş ne olduda 8,47 lere çıktı bilen varmı arkadaşlar.
    Bu soru biraz gereksiz bir soru ama ben bir cevap vermeye çalışayım, 2014 yılını ve 2015 yılını bir listele, önüne koy ve o tarihlerde, merak ettiğin pek çok hissenin fiyatını bul ve İPEKE ile karşılaştır. 40 bin endekste bu hisse 7 lira şu an olması gereken fiyat 16 lira ama sen çok acayip bir soru sormuşsun. İnşallah yanıtım yeterli olmuştur. Sağlıkla kalın.

3. Yatırım finans resmen kusuyor

4.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Bu soru biraz gereksiz bir soru ama ben bir cevap vermeye çalışayım, 2014 yılını ve 2015 yılını bir listele, önüne koy ve o tarihlerde, merak ettiğin pek çok hissenin fiyatını bul ve İPEKE ile karşılaştır. 40 bin endekste bu hisse 7 lira şu an olması gereken fiyat 16 lira ama sen çok acayip bir soru sormuşsun. İnşallah yanıtım yeterli olmuştur. Sağlıkla kalın.
    teşekkürler başka bi yerdende satışdan dolayı fiyatlanmış diye okudum ama senin yazdığında mantıklı.

5. İnşallah 7 ve üzeri olur mu diye bekliyorum belki de hayal kuruyorum ama gönlüm öle istiyor

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    İnşallah 7 ve üzeri olur mu diye bekliyorum belki de hayal kuruyorum ama gönlüm öle istiyor

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. Ondokuz19, 7.00 üzerine vermiş bir emriniz var mı, ya da oraya gelince eliniz sat tuşuna gidebilecek mi? Belli bir hedefiniz ve eylem planınız yoksa 7.00 üstüne de atsa işe yaramayacaktır... Psikolojiler yukarı çıkarken daha da elinde tutmaya, aşağı inerken de keşke satsaydım demeye programlıdır... Bunu değiştirmek için de bir yol haritası lazım, yoksa çıksa da inse de her şey sanal... Tek gerçek geçen zaman...

7. [IMG]https://resmim.net/f/dczYYv.jpg[/IMG

8. Sn. denetmenengin nickinizden hareketle muhasebe ya müşavirlik tarzı bir işle ilgileniyorsanız, satış durumunda hangi hisse daha avantajlıdır bu konuda fikriniz nedir? Bu konuyu birkaç kez burada gündeme getirdim, ana sahip İpeke olduğundan onun satılması diğerlerinin de belli bir yüzdesine sahip olmak anlamına gelir doğrudan diyerek, belki de son dönem yabancı ilgisi bundan kaynaklanıyordur, siz ne düşünüyorsunuz? Bu konu üzerine konuşmakta yarar var gibi...

Sayfa 375/964 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •