Sayfa 772/1027 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by anti panik Yazıyı Oku
    Konu RTE değil.
    450 milyar $ !!!!! Dış borç. İthalat sürekli ihracattan daha fazla. Sürekli döviz açığı var. Bu 16 yıl önce böyleydi. Şimdi de böyle.
    Özetle RTE nin 16 yıldır düzeltemediği sorunun seçim sonrası düzelmesini beklemek hayal olur.

Ayrıca Türkiye ekonomosindeki bu 16 yıllık vahim durum haricinde güncel bir de global fed konusu var ve faiz artışı nedeniyle dolar artıyor.
    Ayrıca dış mihrak diyerek olayı “hızlı çözenler†bir de oyro (€) niye artıyor onu da deyiversin garii.

Dolarla borçlanan düşünsün artık.

Benim şahsen dolar borcum yok. Bu nedenle düşünmüyorum.
    Bahse konuda eksik bir yan daha var...Trump şirketlerin yurt dışında tuttuğu şirket karlarının USA ya getirmede kolaylık sağlayan vergi yasası sonrası şimdilik bilinen yaklaşık 1 trilyon doların ABD ye tekrar dönmesidir....Bu önümüzdeki yıllarda da FED bilanço küçültmeyle paralel devam ederse ABD haricinde bir yerlerde dolar bulmak o kadar kolay olmayacak....

Ayrıca bu patates soğan mevzu dün park ta oturan bayanların sohbetin ana konusuydu...

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bekarlık sıkıcı olsa da, bazen iyi oluyor.
    Marketten soğanı tane ile alıyorum.
    En az 3 çocuğu olanlar düşünsün.

Ah reyiz yaktın bizi.
    O son çocuğu yapmayacaktık.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3. Ben patatesi 2 yıldır 9 tl den alıyordum şimdi daha az kazıklanıyor hissediyorum.

Dolar 4.73.
    Patates 5
    Soğan 5.5

Bahçeli tüm hislerimi bir videoda açıklıyor...

https://www.youtube.com/watch?v=WxJtzLDIO_4

sıyırdık kafayı
    Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Bekarlık sıkıcı olsa da, bazen iyi oluyor.
    Marketten soğanı tane ile alıyorum.
    En az 3 çocuğu olanlar düşünsün.

Ah reyiz yaktın bizi.
    O son çocuğu yapmayacaktık.
    Dolar yükseliyorsa bize ne hatta 1000 tL olsun diyen güruh patates ve soğan içinde bunu rahatlıkla söyleyebilir mi ? Ülkede yetişen patates soğan bile refah seviyesi bizden fersah fersah yüksek ülkelerden daha pahalıya satılıyorsa ve abbas ekonomisi buna bile çare bulmuyorsa Doların yükselişine nasıl bir çare bulacak ? Bu şartlar altında hala abbas diyenlerede bizde beter olmadan yeter olmaz deriz. Size acıyan sizden beter olsun...

Patates ve soğan ile DIŞ GÜÇLER bizi dize getireceklerine inanıyorsa avuçlarını yalar.

Erdoğan: Siz yetkiyi verin, sonra faizle nasıl uğraşılır göreceksiniz

Abbasın seçileceğine oynuyor ve pas diyorum . Sisteme verecek 1 Cent bile yok ya herro ya merro.

Sayfa 772/1027 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •