Sayfa 805/1027 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Thyao ve tcelle bakınca bugün borsada yeşil zor gibi
    Başkan ölümüne savaştılar son güne kadar ekonomiyi mıçık göstermemek için bugünde mıçmazlar yani bırakmazlar aşağı borsayı. Seçimlerden sonra görülecek ne kadar mıçtıkları.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Türkiye, George Orwell'in distopyası, 1984 romanındaki atmosferi andırıyor.
    Her geçen yıl, yaşadığımız atmosfer, kitaptaki ortama daha da yaklaşıyor.

Kamu çalışanlarının, mimlenme korkusuyla, anketlere doğru düzgün cevap verememesi veya düşündüğünden farklı cevaplar vermesi !
    Bu sabah, bir çok banka temsilcisinin, beklentiler ilgili yorumlarını okudum.
    Hiç birisi, ne TL, ne döviz, ne borsa, nede faizler konusunda doğru düzgün yorum yapamıyor, yön tayin edemiyor.
    Çünkü hiç kimsenin seçim sonuçları hakkında fikri yok. Anketlerin hepsi çöp. Elbet biri tutacak. Ben bildim diye ortaya çıkacak.

Dün Gündoğdu mitinginde 50 metrelik mesafeyi, 1 saatte yürüyebildim.
    Koskoca cüssemle, nefes alamadığım, ter içinde kaldığım anlar oldu.
    İzdiham inanılmazdı ama sonuçta burası İzmir. Gösterge olarak kabul etmiyorum.

Paranoya aldı başına gitti. Bu durum, insanların konuşmalarından çok rahat anlaşılıyor.
    Tepede gezen helikoptere bile şüphe ile yaklaşılıyor.

Bir yandan, kaybedilen seçmenler yerine, oy kullanma hakkı verilen Suriyeliler !!!

Her şey iç karartıcı.

Dolaşımdaki para miktarı 08.06.2018 Cuma günü biten haftada %6,1 geçtiğimiz 15.06.2018 Cuma günü biten haftada ise %7,5 dehşet artışlar olmuş.

M1 para arzındaki artışlar ise sırasıyla %4,7 ve %5,1

Dolar seçim sonrası manipülatif hareketeler yapar ki bu düşüş yönünde olursa ve bende Tl kalmış olsa dibine kadar Dolara dönerim, bu manipülasyonun hiç bir önemi olmayacak, artık yatırım planının önümüzdeki yıllarda ( süresi akılsız yöneticilerin aklını başına alıp gerekenleri zamanında yapıp yapmayacağına bağlı olacak ) başımıza çöreklenecek ve LAYIK olsun olmasın tüm kesimleri doğduğuna pişman edecek stagflasyona göre yapılması gerekir diye düşünüyorum. Bundan kaçış yok o nedenle imkanı olan tedbirini almışsa ne ala almamışsa kendi bilecek.

5. THY ve aselsan gibi devlet şirketlerinde hacimli satış var.
    Onlarda inanmıyor galiba bu sefer kazanacaklarına.

6. Ülke merkez bankalarının faiz oranları hangi seviyede?

https://www.dunya.com/foto-galeri/ek...414727?page=15

Türkiye 13,5 olarak gözüküyor, dün cumhurbaşkanı % 25 olduğunu söyledi.
    Hindistan , Pakistan % 6 veriyor..
    Türkiye bir ay içinde extra 475 puan artırdı. aracı kurum, yatırımcısından
    27,41 faiz alıyor.
    ahali ile konuşunca bunlar kötünün iyisi diye hala tam saha savunma yapıyorlar.
    bu memleket topraklarında ne kadar cahilsen, o kadar da mutluluğun artıyor.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolar seçim sonrası manipülatif hareketeler yapar ki bu düşüş yönünde olursa ve bende Tl kalmış olsa dibine kadar Dolara dönerim, bu manipülasyonun hiç bir önemi olmayacak, artık yatırım planının önümüzdeki yıllarda ( süresi akılsız yöneticilerin aklını başına alıp gerekenleri zamanında yapıp yapmayacağına bağlı olacak ) başımıza çöreklenecek ve LAYIK olsun olmasın tüm kesimleri doğduğuna pişman edecek stagflasyona göre yapılması gerekir diye düşünüyorum. Bundan kaçış yok o nedenle imkanı olan tedbirini almışsa ne ala almamışsa kendi bilecek.
    Sonu "son" ile biten şeylerden uzak durmak lazım
    Stagflasyon, Enflasyon, Resesyon ve Develüasyon. Var mı başka?
    Zaten bu kadar cari açık ile önümüz resesyon.
    Kazandığım her TL ile kur ne olursa olsun dolar almaya devam, biraz geç oldu ama ben de artık buna kanaat getirdim.
    Sevgili MAHARAJ ın da dediği gibi bize 2020 ye kadar nefes almak yok.
    Ondan sonrasına bakıcaz artık.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

8.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Gün aralığı max. 4,8410 min. 4,6520.
    Maşallah aralık bayağı geniş olmuş bugün...hayırlısı...

Sayfa 805/1027 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •